rakkautta ilmassa

Huomenna.

Jännittää niin paljon, että voisi luulla että olen itse menossa naimisiin. Pelottaa että sitomani kukkakimput hajoavat matkalla hääpaikalle, morsiamen kampaus menee pieleen tai jokin tärkeä minun vastuullani ollut juttu unohtuu. Mutta oikeastihan kaikki menee kyllä paremmin kuin hyvin ja juhlista tulee ihanat ja hääparin näköiset. Lupaan kuvailla tunnelmia tännekin sen mitä ehdin.

Related Post

4 comments on rakkautta ilmassa

  1. Ah, mitä ihania kukkia! Ostatko ne ihan kukkakaupoista vai haetko isompia määriä esim tukuista?

  2. Eeva, olen ostanut kukkia vähän eri kaupoista ympäri Helsinkiä. Jossakin on huikea valikoima ja palvelu, toisessa taas todella edulliset hinnat, että vähän sen mukaan. Mukana myös markettiruusuja. Kukkatukkuihin pääsevät käsittääkseni vain jälleenmyyjät..?

    Markkis, lisäkuvia tulossa toivottavasti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *