Ravintola Saari

Kesäsunnuntai, venematka saareen ja pöytä täynnä herkkuja. Kuulostaa aika täydelliseltä, ja sitä se olikin. Viime sunnuntaina alkoivat Ravintola Saaren sunnuntaibrunssit – varma kesän merkki. Pääsimme herkuttelemaan brunssille asennetyttöjengillä Juulian, Minnan ja Ullan kanssa, kiitos tytöille ihanasta seurasta!

Saaren brunssista ei ole paljon valittamista – brunssi kustantaa kolmekymppiä ja sisältää todella runsaan herkkupöydän alku-pää-ja jälkiruokineen. Parin minuutin venematka on omiaan hävittämään turhat arkiset murheet, merellä muutenkin tuntuu että hengitys ja ajatukset kulkevat vapaammin kuin normaalisti. Ainoa asia joka jäi harmittamaan, oli se, ettei ollut vielä tarpeeksi lämmin ruokien nauttimiseen terassilla. Onneksi kesä on kuitenkin vasta edessäpäin, lämpimiä kesäpäiviä saaressa tulee vielä varmasti.

Ravintola Saari tarjosi brunssin bloginäkyvyyttä vastaan

Related Post

2 comments on Ravintola Saari

  1. Kiitos vinkistä! Olemme etsineet passelia brunssipaikkaa hääpäivän juhlistamiseen, postauksesi ajoitus oli aika täydellinen :).

  2. MariaK, ole hyvä! Saaressa kaikki oli oikeasti tosi kohdillaan, ruoka ja miljöö – joten voin täysin rinnoin suositella sitä! Aion mennä monta kertaa uudestaan, ihan omilla rahoilla 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *