hellepäivänä

Koko viikko New Yorkissa on ollut yhtä hellettä. Olen tietenkin hokenut itselleni jatkuvasti, “nauti nyt tästä, Suomessa sataa ja on kylmä”. Olen nauttinutkin, erityisesti ihanista lämpimistä ja pimeistä illoista ja siitä, että voin käyttää kaikkia hellevaatteitani, joilla kotonapäin on yleensä varsin lyhyt käyttöaika. Mutta paahteiset päivät väsyttävät helposti, etenkin jos haluaisi nähdä kaikenlaista ja liikkua paikasta toiseen.

Onneksi kaupunki on täynnä ihania puistoja ja varjoisia paikkoja, joissa voi viettää aikaa sen kuumimman päivänpaisteen ajan. Nämä kuvat ovat siitä tunnetuimmasta, Central Parkista, jossa kuluu helposti kokonainen päivä – hyvät eväät ja mukavaa luettavaa (esim. Strand-kirjakaupasta) mukaan, paremmin ei varmaan voi hellepäivää Nykissä viettää.

haalari Zara / sandaalit Vagabond / aurinkolasit Monki

Related Post

4 comments on hellepäivänä

  1. Nycissä on kyllä sitä jotain. Olisi hauskaa kuulla myöhemmin kohokohtia reissustasi. Sitä odotellessa toivottelen ihanaa nimipäivää täältä hieman vilpoisemmasta Suomesta inspiroivalle bloggaajalle ja blogille!

  2. V, miehen kanssa olin eli hän sai toimia myös hovikuvaajana reissulla 🙂

    Jaana, samaa mieltä! Luvassa on useampikin matkapostaus, toivottavasti niistä on iloa sulle! Kiitos nimipäivämuistamisesta, en olisi itse muistanut koko juttua <3 ihanaa juhannusta!

    Nelli, no kieltämättä hiukan lämpimämpää voisi olla täällä Suomessakin.. Mulle riittäisi jo sellaiset +20 ja aurikoa, toivottavasti se tästä kohenisi heinäkuuta kohden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *