kuinka seuraat

Moni teistä varmaan huomasi, että blogilista lopetti toimintansa kesäkuun alussa. Aikoinaan seurasin blogeja ahkerasti blogilistan kautta, mutta myöhemmin ko. palvelun käyttö unohtui ainakin minulta kokonaan, kun muut kanavat veivät voiton. Jotain ehkä kertoo se, että tarkistelin blogini tietoja blogilistasta muutama kuukausi sitten, ja tiedoissani luki “oululaisbloggaaja” – eihän tässä ole asuttu Helsingissä vasta kuin kuusi vuotta. Jokatapauksessa, jos et vielä seuraa blogiani mutta haluaisit niin tehdä, niin alla listattuna parhaat tavat Viena K:n seuraamiseen.

bloglovin – itse seuraan blogeja pääosin tätä kautta, palvelusta löytyy myös kätevä mobiilisovellus. 

blogit.fi – ihan uusi suomalainen sivusto blogien seuraamiseen, jonka tarkoitus on täyttää blogilistan jättämä aukko. Lisäsin oman blogini mukaan eilen.

facebook – blogini facebook-sivulleni päivittyvät kaikki postaukset ja välillä muitakin terveisiä etenkin silloin, kun blogi ei päivity niin ahkerasti.

instagram – päivittyy ahkerammin kuin blogi, yleensä kerran päivässä. (Palvelu voi aiheuttaa vakavaa riippuvuutta)

Related Post

2 comments on kuinka seuraat

  1. Hei, käyhän lisäämässä blogisi myös blogipolkuun (jos se onnistuu alustallasi), sielläkin on paljon blogilistan jäljiltä tyhjän päälle jääneitä blogeja! Kaunis blogi sinulla muuten, kirjoituksia ja kuvia myöten!

  2. Kupla, kiitos vinkistä! Käyn katsomassa tuon blogipolun 🙂 Kiitos paljon kommentistasi, ihana kuulla että olet tykännyt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *