Lauantaikukat

Pitkästä aikaa tavallinen kotiviikonloppu, olen viettänyt kotona lauantaina viimeksi kuukausi sitten. Lauantaitradition mukainen aamukävely, johon kuuluu kahvittelu jossain lähikahviloista (tänään storyssa), ja lauantaikukkien haku. Pionikausi alkaa olla nyt lopuillaan, viimeiset hetket hankkia näitä kukkien kuningattaria alkavat olla käsillä. Toisaalta, kohta pionit kukkivat iloksemme puistoissa ja pihoilla, nautitaan niistä sitten siellä.

Kaunista kesäiltaa!

Related Post

6 comments on Lauantaikukat

  1. Todella kaunis kimppu. Yksi kesän parhaita asioita on pionien kasvun seuraaminen ja odotus, kun nuput kasvavat ja vihdoin avautuvat. Sisälle niitä ei juuri tule hankittua, kun kaiket päivät ollaan ulkona.

  2. Ihania ! nyt tiedän ketä pyydän tekemään mun hääkukat !
    Häiden valmistelu to do -listalta puuttukin enää sitten se mies 😀

  3. vensmu, olisipa itselläkin piha jossa kasvaisi pioneja – tosin voisihan sitä ehkä sisäpihalle laittaa 🙂 Nyt ei ole ollut tätä viikkoa ennen vielä oikein kesäisiä kelejä, joten kukat ovat ilahduttaneet sisällä 😉

    Maria, ota yhteyttä sitten vaan! 😉 Mieshän on ihan pikkujuttu muiden tärkeiden hääjuttujen ohessa! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *