Lokal / bloom

Annankadulla sijaitsee minigalleria Lokal – tai oikeaastaan gallerian, kaupan ja kahvilan yhdistelmä. Lokalissa voi tehdä ostoksia taide-ja designtuotteiden valikoimista tai ihailla kuukausittain vaihtuvia kotimaisten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden näyttelyjä tai juoda kupposen Helsingin kahvipaahtimon kahvia.

Lokalissa on parhaillaan bloom-näyttely 17.6. asti. Menkää ja ihastukaa! Itse ihastuin eniten Annika Huurrekorven pastellisävyisiin ryijytöihin ja tuohon ylläolevan kuvan pinnatuoliin, jonka on suunnitellut ystäväni Jussi Laine. Jussi kertoi, että tuoli on tehty ns. harvennettavasta jätepuusta, johon kuuluu ainakin leppää, pajua, koivua, vaahteraa, saarnia, pihlajaa ja tuomea. Valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan muttereita, nauloja tai liimaa, vaan kiinnitykset on tehty himmelitekniikalla, pelkkää narua käyttäen. Voin kuvitella että muutama tovi on tuon tuolin valmistuksessa kulunut.

Lokal, Annankatu 9 ti-pe 11-18, la 11-17

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *