luonnollista kesäsuojaa & arvonta

Kuluneen vuoden aikana kylppärin kaapissani on tapahtunut muutosta: entistä vähemmän synteettistä ja entistä enemmän luonnonmukaista kosmetiikkaa. Minulla on suhteellisen herkkä iho, joka reagoi herkästi vahvoihin aineisiin – olen saanut allergisia oireita jopa joistakin tiskiaineista. Luononkosmetiikka tuntuu sopivan minulle, ainakin ihonpuhdistustuotteissa, toki niitä “tavallisiakin” purtiloita löytyy vielä kaapista ja on käytössäkin. Nyt reissuun lähtiessäni otin ensimmäistä kertaa testiin luomu-aurinkosuojat – Suomessa ei tänä keväänä vielä aurinkorasvoille ole ollut liikaa käyttöä, mutta täällä New Yorkissa tilanne on vähän toinen (tähän saakka +25-30 ja aurinkoa joka päivä).

Innostuin itse aikoinaan luonnonkosmetiikasta, kun sain sitä testiin ja huomasin tuotteet toimiviksi. Siksipä ajattelin, että lahjoittaa jollekin teistä arvonnan kautta kesäinen kosmetiikkapakkaus – ehkä voittajakin hurahtaa luonnonkosmetiikkaan? Osallistua saa vaikka olisikin jo hurahtanut, pieni täydennys kylppärinkaappiin ei varmaan haittaa.

Tämä kesäinen paketti sisältää monipuolisen suojauksen auringolta:

Biosoliksen aurinkosuojat kasvoille ja vartalolle 30-suojakertoimella sekä after sunin. Biosoliksen tuotteet koostuvat vain kasviainesosista, luomutuotetuista kasviöljyistä ja luonnonmineraaleista. Kaikki tuotteet sisältävät paljon hoitavaa Aloe veraa ja sopivat kaikille ihotyypeille, koko perheen käyttöön.

Less is More Lindengloss Spray antaa kilven hiuksille aurinkoa vastaan. Tämä suihke suojaa hiuksia uv-säteilyltä, haaroittumiselta ja kuivumiselta ja antaa hiuksille luonnollista kiiltoa.

Myös huulet tarvitsevat aurinkosuojan – tähän tarkoitukseen sopii hyvin Hurraw! Sun balm huulivoide, joka sisältää SPF 15 suojakertoimen.

Extrana vielä  Flow kosmetiikan raikas piparminttusaippua, joka rauhoittaa ärtynyttä tai auringonpolttamaa ihoa.

Arvontaohjeet:

 • Jätä kommenttisi tähän postaukseen: millaisia kokemuksia sinulla on luonnonkosmetiikasta? 
 • Liitä kommenttiisi sähköpostiosoitteesi
 • Arvonta päättyy ke 17.6. klo 21.00 – voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja blogissa. Jos en saa voittajalta vastausta kahden päivän sisällä, arvon uuden voittajan.
 • Onnea arvontaan!

Arvonnan tuotteet saatu blogin kautta.

Related Post

73 comments on luonnollista kesäsuojaa & arvonta

 1. Mulla on paljonkin kokemusta luonnonkosmetiikasta (ihonhoitotuotteet on luonnonkosmetiikkaa ollu jo useamman vuoden), saippuat, dödöt, hammastahnat ja shampoot ja hoitoaineetkin on kokeiltu luonnonkosmetiikkaisina 🙂 Mutta esimerkiksi aurinkotuotteet on testamatta, ja ne kiinnostaa kovasti! On mahtavaa, miten uusia luonnonkosmetiikkamerkkejä putkahtelee kovaa tahtia, ja miten paljon ne laajentavat tuotevalikoimaansa 🙂
  veera.lintunen (a) gmail.com

 2. Mulle luonnonkosmetiikka on ollut temppuilevan ihoni pelastus. Kaikki puhdistustuotteeni, meikkivoiteeni, kasvovoiteeni ja huulituotteet olen vaihtanut luonnonkosmetiikkaan ja iho kyllä kiittää. Meikissä, paitsi meikkipohjassa, käytän edelleen aika paljon synteettistä kosmetiikkaa lähinnä rahallisista syistä. Varsinaisista aurinkotuotteista minulla ei kuitenkaan ole vielä kokemusta, meikkipohjani kyllä sisältää suojakertoimen. Olisi siis mielenkiintoista päästä testaamaan näitä, Biosolis on muutenkin ollut ostoslistalla jo pidemmän aikaa.

  -Ninne
  rakas_2 (at) hotmail.com

 3. En ole vielä kokeillut, mutta kiinnostusta kyllä olisi… Ehkä sitten kun kosmetiikkakaappi kaipaa seuraavan kerran täydennystä 🙂
  saya
  sayav at hotmail.fi

 4. Itsellä kokemusta on lähinnä vain Madaran ihonhoitotuotteista. Ero selektiiviseen ja synteettiseen kosmetiikkaan on kyllä huikea, kasvot on pehmeät, kuulaat ja kirkkaammat ja epäpuhtauksiakin tuntuu tulevan paljon vähemmän kuin aiemmin. Toiveena olisikin siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan niin ihon kuin hiusten ja vartalon hoidossakin! 🙂

  anni.poltinora@gmail.com

 5. Mulla kokemusta on lähinnä Hurraw!-huulirasvojen kautta (oma lempparini vanilja, ah!) ja Acorellen parin hajuveden kautta, joista Delicious on lempparini, enkä ole muita hajuvesiä sen saannin jälkeen käyttänytkään. Ihana tuoksu ja mikä parempaa, luonnollinen!
  eveliinatik@gmail.com

 6. Luonnonkosmetiikka-kokeiluni ovat hävettävän vähissä. Viimeisin luonnollinen lemppari on kristallikivi-deodorantti, johon olen tykästynyt täysin.

 7. Kookosöljy, kristallikivideodorantti, lasten Weledan rasvat ja aikuisten Madaran tuotteet ovat tuttuja, mutta olisi kiva kokeilla vielä uusia juttuja 🙂
  milkamalla (at) yahoo.com

 8. Minä olen vaihtanut oikeastaan kaikki kosmetiikkatuotteeni dödöä lukuun ottamatta luonnonkosmetiikkaan. Myös oma ihoni on herkkä ja luonnonkosmetiikka sopii sille mainiosti. Nykyisin luonnonkosmetiikan valikoima on niin laaja, että meikit ja kaikki tuntuvat paremmilta kuin normikosmetiikka, joten paluuta ei taida enää olla 🙂 aurinkosuojaa pitäisi hankkia kesäksi, joten paketti tulisi kyllä tarpeeseen 🙂

 9. Ei oikeastaan minkaanlaista kokemusta.Aurinkorasvoja kyllakin tarvitaan paljon taalla etelassa ja olisikin kiva kokeilla naita tuotteita.
  Kiva lukea kaunista blogiasi.Terveiset pikkuserkuiltasi Jerusalemista!
  lel777@neto.net.il

 10. Muutamia Lushin tuotteita olen kokeillut. Olen jo kauan halunnut siirtyä luonnonkosmetiikkaan, mutta nyt kun olen vauvan kanssa kotosalla ei budjetti riitä markettikosmetiikankaan ostamiseen. Olen siis ihan luonnollisena 24/7! 😀 Toivottavasti onnistaa ja pääsen tutustumaan. 🙂
  leevilotta(at)luukku.com

 11. Kasvoille olen käyttäny luonnonkosmetiikkaa jo pitkään, muualle vartaloon en. Tarkoitus olisi siirtyä kokonaan luonnonkosmetiikkaan, mutta en ole jaksanut vielä kokeilla vartalovoiteita, kun kasvorasvojenkin osalta jouduin kokeilemaan todella monta, ennen kuin löysin sopivan 🙂

 12. Olen pikku hiljaa alkanut kokeilla luonnonkosmetiikkaa ja tämä paketti olisikin varsin hyvä lisä jatkaa! anni. minkkinen ät yahoo. com (välit pois)

 13. Aika vähän kokemusta, sillä ne tuntuu olevan aina niin kalliita, joten pienellä budjetilla pakko pysyä markettituotteissa. Innostusta olisi kovinkin, koska pukeutumisessa ja sisustamisessakin tykkään panostaa luonnonmateriaaleihin 🙂 Onneksi niitä löytää hyvin aina aleista ja käytettynä!
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

 14. Olen käyttänyt less is moren shampoita ja hoitsikoita. Ovat todella hyviä, ihan kampaamolaatuista kamaa. Lisäksi Laveran dödöt on todettu hyviksi ja toimiviksi. Ruusu tuoksu niissä paras.

 15. Luonnollista shamppoota ja hoitoainetta on tullut käytettyä purkilliset; shamppoo oli hyvää mutta hoitoaine jätti takkuiseksi. Kookosöljyä käytän päivittäin, parasta! Ja Hurraw-huulirasvoja käytän myös, ja tykkään paljon!<3 Lisäksi minulla on luonnollisia pesuaineita, ja niihin olen ollut erittäin tyytyväinen!
  Ihana arvonta, mukana! 🙂
  jelena.nieminen@hotmail.com

 16. Ihana arvonta! Itsekin olen äidiksi tultuani alkanut kiinnittää enemmän huomiota myös käyttämääni kosmetiikkaan ja mieluiten suosinkin luonnonkosmetiikkaa! Ihoni ainakin on tykännyt ja jotenkin se tuntuu vain turvallisemmalta 🙂 speuhkur@hotmail.com

 17. Olen tutustunut vasta lähiaikoina luonnonkosmetiikkaan, ja hyviä kokemuksia on ollut! Olen kuitenkin erityisen kiinnostunut “kotitekoisista kosmetiikkatuotteista”, joita saa luonnon ja keittiön materiaaleista väsättyä!
  mholtta@student.uef.fi

 18. Mulla ei ole vielä luonnonkosmetiikasta kokemusta. Olen lähinnä vasta vaiheessa, jolloin etsin tietoa ja mahdollisia tuotteita, jotia voisin kuivalle ja herkälle iholleni kokeilla. Mukana mielenkiintoisessa arvonnassa 🙂
  nelliina(at)yahoo.com

 19. Kokemuksia luonnonkosmetiikasta ei ikäväkseni ole, mutta mielelläni tutustuisin luonnontuotteisiin. -Marikken

 20. Muutamia kokemuksia löytyy isosiskon kautta, joka on hurahtanut luonnon kosmetiikkaan 🙂 Muutamia pieniä tuotteita on ollut kokeilussa ja kiinnostaisi kovasti kokeilla lisää ! Seuraavaksi suunnitelin tehdä kotona kuorintavoiteita ja rasvaa itse 🙂

  maria.dejanova(a)gmail.com

 21. Käytän pääosin luonnonkosmetiikkaa. Vielä pitäisi hiustuotteet löytää, niin voisi olla paremmin mielin. Hetki sitten löysin Jolien meikkiopastuspalvelun, jonka kautta löytyi monta tuotetta lisää. Esimerkiksi mahdottomuudelta vaikuttanut ripsiväri! /Riina
  riina.k.j.pohjonen@student.jyu.fi

 22. Mun kokemukset luonnonkosmetiikasta rajoittuu lähinnä ihaniin Hurraw!-huulirasvoihin, suolasaippuaan ja kookosöljyyn. Kaikki on toiminut loistavasti, joten näiden kokemusten perusteella olen siirtymässä yhä enemmän luonnonkosmetiikan käyttäjäksi.

  olga.suomalainen(at)hotmail.com

 23. Enimmäkseen positiivisis kokemuksia luonnonkosmetiikasta. Less is Moren hiusjutut on tosi hyviä… Aurinkotuotteista en muuta ole testaillut kuin aloe vera -geeliä, joka muuten toimii tosi hyvin palaneelle iholle!!
  saga.vuorisalo@gmail.com

 24. Omat kokemukset luonnonkosmetiikasta ovat yleensä olleet positiivisia, ja tuotteet, joita olen ostanut ovat toimineet hyvin. Lempparit ovat vielä löytämättä, mutta toisaalta on ihan kivaakin testailla vähän eri tuotteita, kunnes löytää ne itselleen parhaiten sopivat.
  janita-annika(at)hotmail.com

 25. Luonnonkosmetiikkaa on tullut testailtua noin vuoden verran. Käytössä nykyisin putsarit ja kasvovoiteet, lähinnä Madaralta on löytynyt sopivia. Hius- ja aurinkotuotteet on vielä testaamatta, samoin meikkipuoli. Seuraavaksi on varmaankin aurinkorasvojen vuoro 🙂

  minttu.maki@gmail.com

 26. kokemukset luonnonkosmetiikasta aivan ihania, olen allergikko ja atoopikko sekä astmaatikko, luonnontuotteen tukevat kehon omia puolustusmakenismeja auttaen kehoa vahvistumaan, kiitos kyllä tykkään!!Lisäksi minulla ei ole juurikaan pigmenttiä ihossa, elikkä joudun suojaamaan todella hyvin ihon koko kesän ,oikeastaan aina kesät, myös varjossakin, sillä onhan uv-säteilyä kaikkialla..mielelläni kokeilisin kilpailun tuotteita!! sandi.osterlund@luukku.com

 27. Luonnonkosmetiikka for the win! 🙂 Tällaisen kosmetiikkahörhön kaapeista ja pussukoista löytyy nykyään yhä enenevässä määrin luonnonkosmetiikkaa. Ei vain siksi, että se on turvallista ja hyvää tekevää niin hiuksille kuin hipiällekin, mutta myös koska sertifioitu luonnonkosmetiikka on tiukkoine vaatimuksineen sekä ympäristö- että yhteiskuntavastuullisuudessaan parasta mitä kosmetiikkateollisuudella tällä hetkellä on tarjota. Myös INCI-listan lyhyys ja sitä kautta tuotteiden simppeliys ja teeskentelemättömyys viehättävät.

  Suosikkituotteiksi noin ylimalkaan sanoisin erilaiset öljyt, öljysekoitukset ja eteeriset öljyt. Miksaamalla eri öljyjä vaikka ihan apteekin perusvoiteeseen, saa tästä yhdestä ja samasta perustuotteesta vaikkapa illalla ihanan yövoiteen, talvella supersuojaavan ja -hoitavan päivävoiteen ja suihkun päälle energisoivan ja pehmittävän vartalovoiteen. Frantsilan luomutilan eteeriset öljyt ovat suosikkejani 🙂 Myös Estelle&Thildiltä on löytynyt hyvää.

  Joku mainitsikin jo aiemmassa kommentissa, että luonnonkosmetiikan hiustenhoitoaineet jättävät hiukset helposti takkuiseksi. Itsellä samat kokemukset, joten Korresin shampoon jälkeen töräytän kyllä edelleen “perinteistä” hoitoainetta. Ehkä sitten jonain päivänä… 🙂
  avalaitinen@gmail.com

 28. Luonnonkosmetiikasta on kokemusta jo vuosien ajalta, ja nykyään lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa. Sopivien tuotteiden löytäminen voi tietysti viedä aikaa, mutta onneksi valikoimat ovat nykyisin todella laajat. Nämä arvonnassa olevat eivät tosin ole vielä tuttuja.
  anne.p.perala@gmail.com

 29. Minulla ei juurikaan ole kokemuksia luonnonkosmetiikasta, mutta kokeilen mielelläni kaikkea uutta ja nätiltä näyttävää. Hurraw-huulivoide onkin ollut toivelistalla jo pitkään kuultuani siitä vain ja ainoastaan positiivisia kokemuksia. Siispä mukana arvonnassa!

 30. En ole tietoisesti missään vaiheessa ostanut kosmetiikkaa siksi, että se olisi luonnonkosmetiikkaa. Kokemukset sen puolesta ovat tietääkseni siis jääneet vain kasvojen puhdistustuotteisiin, jotka eivät herättäneet itsellä sen suurempia tuntemuksia suuntaan taikka toiseen.

  arrrested@hotmail.com

 31. Kokemukseni ovat lähinnä positiiviset: suurin osa tuotteista toimii todella hyvin, ja tykkään käyttää. Hoitoaineita on tullut käytyä läpi useita, koska jotkin eivät tunnu erityisen hoitavilta, mutta voin kyllä suositella kaikille Santén hoitoaineita, tukka on ihanan sileä niiden käytön jälkeen! Mulla on tuollainen Biosoliksen aurinkorasva, ja olen tykännyt kyllä siitä paljon!

  anniina.vaisanen @ gmail.com

 32. Se vähä mitä olen kokeillut on ollut pelkkää plussaa! Koska olen “hieman” kipeä olen alkanut kiinnittämään kemikaalikuormitukseen erityistä huomiota.. jos vielä saisi tuon karamelliasian kondikseen niin… Aurinko tuotteita en ole vielä testaillut kun ei ikävä kyllä ole ollut tarvetta….
  Mukana!!
  bikkenpilttuu@hotmail.com

 33. Hups! Edellinen kommentti lähti liian aikaisin.. Siis, en ole vielä onnistunut löytämään hyvää alumiinitonta deodoranttia mutta muuten olen ollut erittäin tyytyväinen luonnonkosmetiikkaan! 🙂 Voi kunpa arpaonni osuisi kohdalle! Kyseiset aurinkosuojat ovat nimittäin olleet haaveissa tälle kesälle mutta rahatilanne ei ole antanut myöten niiden hankkimiseen! (Sähköpostini: sanja.kannus(ät)gmail(piste)com

 34. Mukana arvonnassa. Luonnonkosmetiikasta tutut merkit on Madara+ Hurraw ja molemmista olen tykännyt kovasti. Madaran Nourishing Soap-suihkusaippua tuoksuu tosi hyvälle ja Hurrawn vanilija huulivoide on ihan parasta 🙂 elinan09@hotmail.com

 35. Sekä hyviä että huonoja kokemuksia, herkkä ja allerginen iho rajoittaa tuotetestauksia jonkun verran. Yhä enemmän on kuitenkin tullut viime vuosina hankittua luonnonkosmetiikkaa. Kasvoöljyt ovat lemppareita.
  tanja.johansson1978@gmail.com

 36. Tähän mennessä mulla on kokemusta lähinnä vain Hurraw!-huulivoiteista, jotka on ehdottomasti parhaita huulivoiteita, mitä olen ikinä käyttänyt. Ihanan tuoksuisia, kosteuttavat todella hyvin, ja kirsikkahuulivoide antaa vielä niin nätin sävyn huulille, ettei tarvitse edes huulipunaa! 🙂
  moodyblue75@gmail.com

 37. Minulla ei ole kovinkaan paljoa kokemusta luonnonkosmetiikasta, kiinnostusta kylläkin. Ensimmäinen tuote on varmaankin Hurraw:n huulirasvat. Näitä olen kehunut ja suositellut kaikille jotka ovat vain kuunnelleet! X)

  – Noora
  nono alaviiva kaksi nolla alaviiva nolla kaksi miukumauku hotmail piste com

 38. Luonnonkosmetiikkaan tutustuminen on minulle uusi juttu, olen kokeillut vasta ihan muutamaa tuotetta. Olen pitänyt niistä kyllä kovasti, joten luultavasti siirryn pikku hiljaa käyttämään enimmäkseen luonnonkosmetiikkaa 🙂
  netteri@gmail.com

 39. Olen hiljalleen vaihtanut vartalo- ja kasvorasvat öljyihin (kookos- ja arganöljy) ja herkkä ihoni on voinut paremmin kuin koskaan. Lemppareita etsin erityisesti kasvoille edelleen, mutta uskon luonnonkosmetiikan tuovan helpotusta herkistyneelle iholleni. Mielelläni kokeilisin myös luonnollisia aurinkotuotteita – vannoutunut suojakertointen suurkuluttaja kun vitivalkoisen ihoni kanssa olen 🙂

  -Mia
  mia.kari@student.lamk.fi

 40. Itse olen vaihtanut hiljalleen normikosmetiikkaa luonnonkosmetiikkaan. Aloitin tämän noin seitsemän vuotta sitten ja nykyään kaikki kosmetiikkani ripsiväriä lukuunottamatta on luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet ovat parantuneet huimasti tänä aikana ja omia lemppareita on löytynyt hiljalleen. Luonnonkosmetiikka tuntuu aina välillä vaativan vähän enemmän testailua siinä, että miten mikäkin tuote toimii omalla iholla. Toisaalta kun toimiva tuote löytyy, niin se tuntuu olevan jopa parempi kuin “normikosmetiikan” tuote. ssahlstedt (at) hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *