midsommar

Isolla joukolla ystävän mökille viikonlopuksi, keskikesää juhlimaan. Typötyhjässä kaupungissa on oma viehätyksensä, mutta vuodesta toiseen mökkielämä vie voiton juhannuksena. Maalla sateinen ja viileähkö sää ei tunnu haittaavaan lainkaan niin paljon kuin kaupungissa, saunaan pääsee lämmittelemään milloin vain ja järvessä pulahtamisen jälkeen kesäsade tuntuu ihanan lämpimältä.

Aamukahvit laiturilla. Juhannuspäivällinen kukkaseppeleet päässä ja juhannuskakku, joka on koristeltu itse poimituilla ketunleivillä ja metsämansikoiden kukilla. Souturetki järven ympäri, talviturkin heitto. Ja tietenkin pieni valkoinen koira, joka tuntui olevan kaikkein onnellisin, koska sai juosta vapaana kokonaisen viikonlopun, pyöriä mudassa sydämensä kyllyydestä, puhdistaa itsensä järvessä uimalla ja syödä maasta kaikki tippuneet makkaranpalat.

Related Post

2 comments on midsommar

  1. Kiitos Laura! Keskikesän juhlassaon kyllä jotain erityistä, sade ja kylmähkö sää ei haitannut tunnelmaa yhtään. Ihanaa loppukesää! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *