mysterious hat lady

Hattutyttö Greenwich villagessa. Ensimmäisenä reissupäivänä päänahkani paloi epäonnisesti hiusjakauksen kohdalta, auts! Päätin hankkia jonkinlaisen päähineen päätäni suojaamaan, ja hankinkin kunnon hatun heti kerralla, lierin alle mahtuisi varmaan kolme ihmistä. Hattu keräsi kommentteja kadulla ja yksi tyyppi jopa halusi ottaa siitä kuvan. Kovin käytännöllinen se ei ihan kaikissa tilanteissa ollut, sillä näkyvyys lierin alta oli vähän rajallinen – asiansa se ajoi kuitenkin mainiosti, suojasi pään lisäksi myös kasvot, olkapäät ja dekolteen. Tulevien rantapäivien suosikki.

mekko Zara / hattu forever21 / ballerinat Samuji / laukku 2ndhand

Related Post

3 comments on mysterious hat lady

  1. Minusta tuo hattu on ihana! Tarvisin samantyylisen kesälomareissua varten, mutta löytyyköhän näiltä leveyksiltä … 😀

  2. Essi, kiitos! Harvoin tulee ostettua Zarasta mitään, mutta tuota mekkoa en voinut vastustaa 🙂

    vensmu, voin tuoda sulle tuon lainaa 😉 On se kyllä hieno! Mutta ei kyllä hirveän käytännöllinen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *