viikko sitten

Sinisessä mekossa, vaaleanpunaisissa kengissä ja kukkapannassa juhlin viikko sitten opintojeni päättymistä. Juhlapukeutuminen on aina yksi päänvaiva, mutta tällä kertaa en ehtinyt tuskailemaan kaiken kiireen keskellä omia vaatteitani. Arelan sininen Vittoria-mekko oli oikeastaan juuri täydellinen mutkattomaan koulun valmistujaisjuhlaan ja rentoihin pihajuhliin. Oikeanlaisilla asusteilla arkisen oloisesta puuvillamekostakin saa upgreidattua juhla-asun.

Samujin vaaleanpunaiset kengät ovat varmaan kauneimmat omistamistani, mutta mukaviksi niitä ei voi sanoa sitten millään. Korot vaihtuivatkin aika pian koulujuhlan jälkeen ballerinoihin. Koska suomen suvi antaa odotuttaa vielä itseään, niin pihajuhlien pakollisiin varusteisiin kuului loppuillasta myös paksut sukkahousut, villapaita ja kaulaliina.

mekko Arela (saatu blogin kautta) / kengät Samuji / kukkapanta Gina Tricot

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *