Bulevardin Bröd

ravintola bröd

Viime keskiviikkona vietimme ihanan illan Asennejengillä Ravintola Brödissä. Keväällä Bulevardille avautunut uusi ravintolatulokas sijaitsee designhotelli Indigon yhteydessä ja profiloi itsensä skandinaavista ja eurooppalaista ruokaa yhdistäväksi bistroksi. Hotellin yhteydessä toimiva ravintola voi itseäni ainakin hiukan epäilyttää, mutta tässä tapauksessa epäilykset hävisivät illan aikana – ilta Brödissä oli mahtava, ruoka oli herkullista ja seura oli loistavaa (kiitos Jonna, Laura ja Ulla!)


Ravintolan keittiöpäällikön Kristianin suosittelemana päädyimme valitsemaan tasting menun, joka sisälsi yhteensä 8 ruokalajia. Menu oli mielestäni varsin tasapainoinen ja kaikki annokset söin viimeistä murua myöten, mutta jos lemppareita pitäisi valita, löytyivät ne alku-ja jälkiruoista: annos nimeltä Kurkku (tuorekurkkuohraa, grillattua ja marinoitua kurkkua), Muikku (friteerattuja muikkuja hauskassa peltipurkissa ja muikunmätitoast), Piimä (piimäsherbettiä orvokeilla) ja Mansikka (mansikkaa, ruusua ja suklaata). Erityiskiitokset jälkiruoka-annoksien kauneudesta, itselleni kun visuaalisuus on lähes puoli ruokaa.

Kokonaisvaikutelma: menisin ehdottomasti uudestaan.

Ravintola Bröd tarjosi illallisen

Related Post

2 comments on Bulevardin Bröd

  1. anonyymi, jos ravintola nimeää tarjoiltavan asian nimenomaan sherbetiksi, niin en näe syytä itse sitä sorbetiks blogitekstiä varten muuttaa 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *