dancing in the street

Olen viimeiset viikot käyttänyt pelkästään birkenstock-sandaalejani. Niin mukavat! Pakkasin oulun reissulle mukaan kahdet muutkin kengät, mutta ne jäivät täysin käyttämättä. Illalla jos tulee kylmä, voi sandaaleihin laittaa villasukat. Paljaat jalat on näin kesällä se paras vaihtoehto tietenkin, mutta jos tarvitsee jotain jalkapohjiensa suojaksi, niin nämä terveyssandaalit ovat kyllä parhaat. Sopivat hyvin tanssikengiksikin spontaaneja katukarkelointeja silmälläpitäen.

Samujin vaaleanvihreän pellavatopin hankin keväällä, arvelin sitä kesäsuosikiksi. Sellainen se on ollutkin, olen yhdistellyt toppia hameiden tai farkkujen kanssa säästä riippuen. Pellava rypistyy hirveän helposti, ja koska olen aika laiska silittäjä, ripustan topin usein henkarissa kylpyhuoneeseen, jossa se suoristuu kosteudessa automaattisesti. Kätevää, eikös!

pellavatoppi Samuji / hame Lindex / kengät Birkenstock

Related Post

3 comments on dancing in the street

  1. Minäkin ostin viikko sitten samanlaiset mustat Birkenstockit ja yhdyn tunnelmiisi kengistä. Lemppariainesta.

    /sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *