Hyvää huomenta

Jos joskus haluaa toivottaa jollekin oikein hyvää huomenta ja vieläpä tehostaa toivotusta itse tehdyllä aamiaisella, niin kannattaa kokeilla ricottapannukakkuja. Terveellisiä nämä eivät kyllä varmasti ole, mutta ihan todella maukkaita! Ricottajuusto tekee pannareista maukkaita ja sopivan tuhteja, nälkä pysyy poissa pidemmän aikaa.

Ihastuin ricottapannukakkuihin Nycissä Five Leaves-ravintolassa, ja kotiin päästyäni aloin etsiä sopivaa reseptiä testattavaksi. Mielestäni kiva ohje löytyikin Suolaa ja Hunajaa-blogista, kiitos vain!

Ricottapannarit

3 kananmunaa
250g ricottajuustoa
1 1/2 dl maitoa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
voita paistamiseen

Erottele keltuaiset valkuaisista. Sekoita keltuaiset, ricotta ja maito ja yhdistä seokseen keskenään sekoitetut kuivat aineet. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele vaahto varovaisesti taikinan sekaan. Paista keskilämmöllä pieniä pannukakkuja, tällä ohjeella niitä tulee n. 20kpl.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *