kotikonnuilla

Viikko Oulussa, kotikonnuilla. Tänään jo takaisin Helsinkiin, vaikka pidemmäksi aikaakin olisi voinut jäädä. Pääkaupunkiseudulla syreenit ovat jo lakastuneet jonkun aikaa sitten, pohjoisessa ne vielä kukoistivat – ja niin tuntui kukoistavan kaikki muukin äitini puutarhassa, ruusut, akileijat ja särkyneet sydämet.

Parasta kotona käymisessä: ihana puutarha ja luonto, äidin kasvimaa ja herkkuruuat, isän valmistama cappucino, ulkosauna ja valoisat kesäyöt. Pääsee täydelliseen lomaolotilaan.

Pahinta kotona käymisessä: hyttyset. Niitä ei Helsingistä juuri löydä, mutta pohjoisesta senkin edestä. Parisenkymmentä puremaa ja hirvittävä kutina, argh.

Related Post

3 comments on kotikonnuilla

  1. anonyymi, julkaisen yleensä kaikki kommentit, paitsi sellaiset joissa udellaan nimettömänä jotain hyvin henkilökohtaisia asioita, jotka eivät mielestäni kuulu mitenkään tänne blogiini. En aina ehdi julkaisemaan kommentteja välittömästi, joten joskus julkaisu tulee viiveellä. Jos kommenttiasi ei ole julkaistu, niin voi olla että mielestäni kysymys ei ole sopinut tänne blogiin tai se on ollut liian henkilökohtainen – lähetä kysymyksesi omalla nimelläsi sähköpostilla, niin vastaan mielelläni 🙂

    KahviKaneli, kiitos ja samoin! Kotona riitti kuvattavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *