kuulumisia

Viikko taukoa blogista, instagramista ja somesta muutenkin. Teki kyllä hyvää, luulen että tekisi jokaiselle meistä vähintään kerran vuodessa, useamminkin.

En suunnittele some-tai blogitaukojani etukäteen, ne vain tapahtuvat, kun elämä vie niin intensiivisesti mukanaan ja koneella vietetty aika olisi poissa jostain paljon mielenkiintoisemmasta tai hauskemmasta asiasta. Bloggaamisesta menisi ilo, jos se olisi pakollinen velvollisuus, joka pitää hoitaa silloinkin kun ei huvita. Yleensä lähes aina huvittaa, mikä on tietenkin hyvä juttu, ja siitä kannattaa pitää kiinni. Tauon jälkeen inspiraatiota jatkamiseen on entistä enemmän.

Viimeisen kahden viikon aikana olen vieraillut sekä Joutsassa että Joutsenossa, seikkailut metsässä, poiminut ahomansikoita ja mustikoita, ajanut autolla vahingossa kaksi kertaa risteyksen ohi ja pääätynyt sen seurauksena ostamaan hunajaa ja kanamunia suoraan tuottajalta eli vanhalta miellyttävältä pariskunnalta, silittänyt vuohia, tehnyt kukkaseppeleen Milolle, nauranut ja laulanut ja ennen kaikkea viettänyt paljon aikaa ihan mahtavien, inspiroivien ja hauskojen ihmisten kanssa.

Että ei ihme, jos internet jäi välillä kakkoseksi.

Related Post

3 comments on kuulumisia

  1. Eppu, koira kukkaseppeleen kera on kyllä aika cuteness overload! Itselläniki kääntyvät suupielet väkisin hymyyn noista kuvista 😀

    Emzi, varmasti niin bloggaajille kuin blogien lukijoillekin 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *