Teekutsut puutarhassa

Kesä on kuulemma tänä vuonna jäänyt välistä, ainakin jos lööppejä on uskominen. Säät eivät ehkä ole olleet ne kaikkein parhaat, mutta monta iloista kesäpilkahdusta on nähty tänäkin vuonna – epävakaisesta säästä huolimatta olen ehtinyt tehdä tosi monta kesään liittyvää kivaa juttua. Kuten järjestää puutarhajuhlat, kahdetkin.

Veimme Helsingistä Ouluun mukanamme juuri sopivasti aurinkoa ja lämpöä, saimme viettää teekutsuja ulkona kivassa säässä. Vanhempieni kotona puutarha syyreenipuineen ja ruusupuskineen tarjoaa mitä idyllisimmän ympäristön puutarhajuhlille, vai mitä sanotte?

Pihalta löytyy kyllä isäni tekemät puutarhapöytä ja penkit, mutta halusin sijoittaa teekutsut juuri syreenipensaiden viereen, siksi kyhäsin pöydän varastosta löytyneestä ovesta ja vanhoista pöydänjaloista. Tuolit löytyivät valmiina ja kauniita astioita oli onneksi äidin kaapit täynnä, enää ei tarvittu muuta kuin pientä tarjottavaa ja vieraat pöydän ääreen.

Tällaisia kutsuja voisi tapahtua useamminkin.

Related Post

10 comments on Teekutsut puutarhassa

  1. Maria, suosittelen! tosin jos löytäisin jostain tarpeeksi hienon oven niin voisin rosvota idean vaikka kotikäyttöönkin 🙂

    Ida365, kiitos ihana! Ja hih, ei ehkä uskoisi että tuo kakku on ihan 3e pirkan mutakakku! Oikeanlaisilla täytteillä sellaisestakin saa puutarhajuhlakelpoisen 🙂

  2. venla, tuokaapa seuraavassa reissussa..tosin on meilläkin jotain ovia varastossa. Pitäisi käydä ne ensiksi läpi 🙂

    anonyymi, eikö olekin! Kiitos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *