aamiasperjantait?

Viime keväänä aloitin blogissa sarjan, jossa kirjoittelin aina perjantaille aamupalavinkkejä. Sarja jäi vähän kesken blogin jouduttua tauolle ulkoasu-ja domainmuutosten vuoksi, ja kesällä se unohtui täysin. Idea palasi taas mieleeni nyt, kun olen pikkuhiljaa palaillut takaisin arkirutiineihin loman jälkeen. Että jos yrittäisi sitä perjantaista aamupalajuttua taas, kiinnostaisiko teitä?

Vaikka Viena K ei ole mikään varsinainen ruokablogi ja täältä ei tule löytymään mitään huikeita innovaatisia reseptejä, tykkään silti kirjoittaa fiilisteleviä ruokajuttuja. Syitä on useampia, ykkösenä ehkä tietenkin se, että rakastan ruokaa, etenkin aamiaisia. Rakastan myös herkullisia ja kauniita ruokakuvia, visuaalisuus on ihan arkielämässäkin puolet nautinnosta. Tällainen aamupalasarja blogissa taas inspiroi kokeilemaan kaikenlaista uutta, mikä tuo vaihtelua arkeen ja rutiineihin.

Eli tiedossa taas perjantaisin aamiaispainotteisia juttuja – kivoja reseptejä, ravintolavinkkejä aamupalan  näkökulmasta tai puhtaasti visuaalista fiilistelyä perjantaiaamuista. Mitäs sanotte?

Related Post

6 comments on aamiasperjantait?

  1. Olen viimeisen vuoden aikana innostunut aamiaisista, ennen söin arkisin aina maustamatonta jugurttia ja mustikoita, nyt kokeilen arkiaamuisinkin erilaisia vaihtoehtoja. joten aamiaissarja on tervetullut.

  2. Peukku aamupalajutuille! Täältä on löytynyt sopivan yksinkertaisia ruokajuttuja, mihin löytyy yleensä ainekset jo kaapista valmiina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *