elokuun huolettomuus

Elokuu alkoi auringonpaisteessa. Aamukävelyllä pysähdyimme fredantorille kahville ja lätylle. Lätyt olivat aika suosittuja ja niitä piti odotella jonkin aikaa, mutta ostimme alkupalaksi mansikoita ja lämpimässä säässä oli kiva odotella. Söin stilton-juustolla ja mansikoilla täytetyn lätyn ja maistoin hiukan savuporo-kanttarellilättyä, molemmat olivat herkullisia. Ostin muhkeita auringonkukkia lauantain kunniaksi.

Elokuuhun liittyy tietty huolettomuus ja rentous. Vaatteidenkaan ei tarvitse olla niin viimeisen päälle: Farkkuhameesta puuttuu nappi, laukun solki on rikki ja puukengät ovat kuluneet jo vähän epäsiistin näköisiksi. Aikataulut venyvät hiukan, eikä se haittaa, ainakaan viikonloppuna ei ole kenelläkään kiire mihinkään. Arki-illatkaan eivät ole vielä täyttyneet töistä, joten jokainen ilta on mahdollisuus nähdä ystäviä, järjestää spontaani piknik tai lähteä marjametsään.

Kesää on vielä jäjellä.

hame, laukku ja vyö 2ndhand / kengät swedish hasbeens / silkkipusero h&m

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *