i can feel the new season coming

Tänään on kuulemma viimeinen hellepäivä. Huomenna siis kai alkaa jo syksy – haikeaa mutta samalla mukavaa, siinä missä kesä on huolettomuutta ja apautta, on syksy yleensä innostuksen ja inspiraation aikaa. Mieli on levännyt pitkän loman jälkeen, päässä on paljon tilaa uusille ideoille ja ajatuksille. Syksyllä tulee yleensä aloitettua uusia projekteja, joita saattaa sitten ehkä kevään kiireissä kirotakin, mutta loppupeleissä onkin ihan tyytyväinen, ettei sanonutkaan ei. Kaikesta oppii aina jotain.

Syksy hivuttautuu pikkuhiljaa pukeutumiseen. Aion mennä kyllä samalla linjalla kuin tähänkin asti, lisään vain pikkuhiljaa kerroksia. Ballerinojen tilalle täytyy vaihtaa kohta nilkkurit, pukea mekon päälle villatakki, iltaisin villahuivikin. Värit vaihtuvat hiukan tummempiin sävyihin, pastellivärit jäävät pikkuhiljaa vähemmälle.

Mutta tänään on vielä kesä, eikä tarvitse vielä murehtia sukkahousuja tai syystakin puutetta.

mekko, laukku ja uskolliset, puhkikuluneet ballerinat Samuji / jättihattu forever 21

Related Post

one comment on i can feel the new season coming

  1. Ihana mekko ja suloinen haukku!!!
    Sääliksi käy vaan jalkojasi noissa latuskoissa ballerinoissa. Semmoisia itsekin aikoinaan käytin,mutta nyt kun jalkoihini on tullut ongelmia,ei tulisi kuuloonkaan pitää moisia. Ne ovat toki nätit ja sinulla terveet ,kauniit jalat,mutta toivottavasti omistat muunkinlaisia kesäpopoja 😉
    Toivottavasti et loukkaannu huomautuksestani,mutta kun itsellä on kovia kipuja ja ongemia jalkojen kanssa,kiinnittää tämmöisiin huomiota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *