Käpylän helmi: Kahvila Siili

kahvila siili

Käpylään, tuonne idylliseen puutalokaupunginosaan, avattiin vastikään kesäkahvila nimeltään Kahvila Siili. Innostuin paikasta jo ennen kuin se avattiin, meidän oli tarkoitus pikkusiskon kanssa mennä avajaisiin, mutta suunnitelmiin tuli muutoksia. Nyt olen käynyt jo Siilissä pariin otteeseen, ensimmäisen kerran brunssilla ja toisella kertaa iltapäiväkahvilla, ja molemmilla kerroilla paikka on ollut ihan täynnä.

Suosiolle on varmaaan syynsä, itsestäni ainakin tuntuu että Kahvila Siilissä kaikki tehdään hyvin. Vaikka asiakaspaikkoja on vähän, niin miljöö on viihtyisä (etenkin hyvällä säällä terassi on ihana) ja olo Siiliin tullessa on aina tervetullut – uusille asiakkaille kaivettiin aina jostain pikku pöydät tai tuolit. Tarjolla on erinomaista kahvia ja ainakin patisserie petitpasin ihania croissantteja (ja mantelicroissantteja, nam), Pürin raakakakkuja, arkipäivisin iltaan saakka lounaskeittoa ja viikonloppuisin brunssia. Suosittelen lämpimästi kaikille kesäretkeä Käpylään niin kauan kuin paikka on vielä auki.

kahvila siilikahvila siilikahvila siili

Kahvila Siili

Ilmattarentie 8 C, 00610 Helsinki

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *