Aamupalavinkki: Galleria Keidas

galleria keidas

Kalliossa on todella monia kiinnostavia ravintoloita ja kahviloita, joissa en ole koskaan käynyt. Syy: tosi harvoin tulee lähdettyä “niin kauas”. Ehkä vähän hassua, mutta kun tässä lähelläkin on niin monta kivaa paikkaa, niin matka Pitkänsillan tuolle puolen tuntuu välillä paljon pidemmältä kuin se onkaan.

Tänään menin ystäväni kanssa Habitareen, ja sovimme jo etukäteen että menemme yhdessä aamiaiselle jonnekin Kallioon. Paikaksi valikoitui sympaattinen Galleria Keidas, joka tuo mieleen New Yorkin ja Brooklynin. Keitaasta saa aamupalaa arkisin 10.30 saakka, ja aamiaiseksi voi valita mm. Eggs benedictejä, täytettyjä ciabattoja tai talon croisantteja chutneyn kera. Itse rakastuin tänään erityisesti paikan luomuohrapuuroon, jota lähtisin ehkä uudelleenkin Kallioon maistelemaan. Ensi kerralla testaan lounaan tai viikonloppubrunssin.

galleria keidasgalleria keidas

Galleria Keidas

Fleminginkatu 7

Related Post

3 comments on Aamupalavinkki: Galleria Keidas

  1. 🙂 en ! Oon kotoisin Vihdistä, eli Helsingissä on kyllä tullut käytyä usein (tuntuu siis kovin kotoisalta), mutta asun siis Tampereella. Nyt tosin sisko muutti Helsinkiin, joten siellä tulee ravattua taas 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *