aamupalavinkki: perusasiat kuntoon

Kahvi ja croissantit, klassinen aamupalavalinta joka toimii aina. Tosin ainoastaan silloin, kun puhutaan oikeasti hyvästä kahvista ja herkullisista, rapeista croissanteista. Parhaankin aamutunnelman saa nopeasti pilattua vähän palaneella kahvilla ja kuivalla croissantkäntyllä.

Tällä hetkellä mielestäni parhaat croissantit Helsingissä tekee Patisserie Petitpas, joiden leipomuksia saa ainakin Anton & Antonista. Tavallisen croissantin lisäksi suosittelen lämpimästi kokeilemaan ihanaa mantelicroissanttia, mutta varoituksen sana: niihin jää todella helposti koukkuun.

Keittelen kotona filtterikahvia, ja tällä hetkellä suosikkini on Johan & Nyströmin Bourbon Jungle, ihana tummapaahto. Kirjoittelin viime keväänä muutamia yleisvinkkejä siihen, miten saa parempaa kahvia – tsekkaa vinkit täältä.

Syysaurinkoa viikonloppuunne!

3 comments on aamupalavinkki: perusasiat kuntoon

  1. niin kaunista, jälleen kerran ! Ja sarjattoman vaaleanpunaiset mukit on niin ihanat, että oon kovin iloinen kun ne löytyy myös omasta kaapista 🙂

    Ihanaa viikonloppua <3

  2. Maria, kiitos taas <3 Sarjattoman vaaleanpunaiset mukit ovat mullekin rakkaita, en ole luopunut edes tuostakaan mihin on tullut pieni kolo 😉

Comments are closed.