Carla

Tässä on ystäväni Carla – tutustuin häneen vuosi sitten, kun hän oli käymässä Helsingissä miehensä kanssa ja satuimme samaan tapas-ravintolaan. Carla on kotoisin Brasiliasta, mutta asuu Berliinissä, ja pari viikkoa sitten hänen ollessa taas Helsinki-visiitillä, kysyin saisinko kuvata hänet blogiani varten. Suomalaisena harmaahiirulaisena en voi kuin ihailla Carlan silkinmustaa tukkaa ja tummia piirteitä – mielestäni oli ratkiriemukasta että hänen mielestään olen blondi, hyvästi siis brunette-identiteettini?

Enkä ole muuten ainoa täällä Helsingissä joka ihastui Carlan tyyliin, sillä hänet kuvattiin myös Annieveliinan blogin streetstyle-postaukseen.

// This is my friend Carla, she’s Brazilian and lives in Berlin with her husband. We met one year ago in Helsinki and two weeks ago, while visiting Helsinki again, I asked her if I could take pictures of her outfit for my blog.

backpack Cos / jacket vintage / dress h&m studio / boots Dr. Martens / sunglasses Christian Palmer / ring is from Brazil, made of silver & stone from historical city, Ouro Preto

Related Post

one comment on Carla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *