Kahvilasuositus: IPI Kulmakuppila

ipi kulmakuppila

Poikkesin viime viikolla niin kivassa kahvilassa, että on suorastaan pakko suositella sitä teillekin. Kyseessä on viime kuussa Kallion karhupuiston läheisyyteen avattu IPI kulmakuppila. Kahvin ja monenlaisten herkkujen lisäksi paikka tarjoaa maukasta keitto-ja salaattilounasta lompakkoystävälliseen hintaan. Oman huomioni ipissä kiinnitti kuitenkin ennenkaikkea upea valoisa tila ja se miten se oli sisustettu – sopivasti industrial-henkeä, viherkasveja ja lämminsävyistä puuta kalusteiden materiaalina, ah!

Tiloissa on ilmeisesti toiminut ennen osto-ja myyntiliike, ja en voi kuin todeta että nyt paikka on kyllä päässyt parempaan käyttöön. Erityisen hienoa on myös se, että kahvila työllistää kehitysvammaisia, jotka toimivat apulaisina ohjaajiensa kanssa. Vahva suositus siis tälle ihanalle uudelle kahvilatulokkaalle!

ipi kulmakuppila

IPI kulmakuppila

Porthaniankatu 13. 
Avoinna ma-pe 8-20 ja la 10-17. Lauantaisin brunssi.

Related Post

one comment on Kahvilasuositus: IPI Kulmakuppila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *