se aika vuodesta

Aina tähän aikaan vuodesta pieni pesänrakennusvietti nostaa päätään. Tarkoitan siis sitä, kun sisustusasiat alkavat taas kiinnostaa, tekee mieli valmistella oma pesäkolo kotoisaksi ja mukavaksi talvea varten. Yhä useampana iltana jää mielummin kotiin teekupin, hyvän lehden ja sohvan seuraan ulos lähtemisen sijaan.

Olemme asuneet tässä asunnossa nyt aikalailla kaksi vuotta. Täällä on monta asiaa todella hyvin: asunto on ihanan kaunis ja valoisa, riittävän kokoinen pienelle perheellemme, alue on ihana ja naapurit ihan mahtavia. Mutta en usko että koskaan tulee sellaista tilannetta, etteikö jotain juttua voisi haluta muuttaa tai uudistaa. Kun vertaa tämän hetken olohuonenäkymää vuoden takaiseen kuviin, niin paljon on vuodenkin aikana ilme muuttunut, vaikka kaikki isot huonekalut ovat pysyneet samoina. Maton, sohvatyynyjen ja taulujen vaihtuminen muuttaa koko huoneen ilmettä aika lailla. Tykkään tästä tämänhetkistä rauhallisesta sävymaailmasta olohuoneessa, en kaipaa enää samalla tavalla väripilkkuja sinne sun tänne, kuten aiemmin.

Design-viikotkin ovat parhaillaan menossa. Itse joudun skippaamaan ison osan mielenkiintoisesta ohjelmasta töiden vuoksi, mutta huomenna menen ainakin piipahtamaan Habitaressa. Itseäni kiinnostaa siellä ainakin Asun-lehden ja Samuji Koti:n ständit. Oletteko menossa?

5 comments on se aika vuodesta

  1. Hei eikö ookin toi sohva ikeasta? Oon miettiny samanlaisen ostamista, mut mietin vaan sitä et onko se tukeva, jos se pitää ite koota? Et onko esim teillä ruvennu lonksumaan käytössä? 🙂

  2. anonyymi, hei! Sohva on Ikean ekenäset-malli ja ainakin me ollaan tykätty – reilun vuoden aikana ei ole ainakaan alkanut lonksumaan. Ainoa huono puoli on se, että päälliset eivät ole irrotettavat / pestävät..

    toinen anonyymi, matto on peräisin Stockmannilta, oli viime kuussa kanta-asiakastarjouksessa. Samaa villamattoa oli eri väreissä ja kolmea eri kokoa, hinnaltaan mielestä suht. edullinen 🙂 Kiitos!

  3. Hei. Jonkun aikaa blogiasi seuranneena, olen kiintynyt erittäin paljon täydellisiin valokuviisi. Voisitko kertoa minkälaista kuvauskalustoa/kuvankäsittelyohjelmistoa käytät? Kiitos hienosta blogista!

  4. salainenihailija, ooh, omasta mielestäni kuvat ovat usein kaukana täydellisistä, mutta kiitos! Olen kuvaillut useamman vuoden Nikonin järjestelmäkameroilla. Keväällä päivitin kalustoa täysikennoiseen Nikon D800e kameraan, jonka ostin käytettynä. Objektiiveina käytän useimmiten nikkorin 85mm/f1.8g tai 20mm/f1.8g-linssejä. Haaveissa olisi päivittää joskus tuo 85mm obiska valovoimaltaan hiukan parempaan, f1.4g:hen, mutta toistaiseksi näillä pärjäillään oikein hyvin 🙂

Comments are closed.