Syyskuun parhaat

Taas yksi kuukausi vierähtänyt ohitse, nopeammin kuin ajatus. Syyskuu oli ihana ja inspiroiva ja vaikka töitä oli paljon, niin toisaalta on myös saanut paljon aikaiseksi. Bloginkin puolelle tuli postailtua tavallista ahkerammin, intoa ja iloa bloggaamista kohtaan on riittänyt. Ajattelinkin, että jatkossa voisin kuun lopuksi aina koota kulloisenkin kuukauden suosikkipostauksiani – tässäpä siis syyskuun parhaat:

Syyskuu alkoi juhlallisesti kakulla herkutellen – itse innostuin täysillä tuosta kahden raaka-aineen suklaakakusta sen helppouden ja herkullisuuden vuoksi. Helppous onkin yksi loppuunkulutetuimmista sanoistani resepteistä puhuttaessa, yksinkertaisuus on valttia meikäläisen keittiössä. Luukkuja-blogissa vietetään harvoin kakutonta kuukautta, syyskuuhunkin kakkuja mahtui kaksi, joista toinen oli terveellisyytensä puolesta aamupalaksikin kelpaava persikkainen raakajuustokakku.

Koko syyskuun ajan hoettiin että nyt on tämä viimeinen kesäpäivä ja huomenna alkaa se oikea syksy. Mutta intiaanikesä jatkuikin lähes koko syyskuun ajan, vielä tälläkin viikolla pärjäsi ballerinoissa ilman sukkia. Kuitenkin jo syyskuun alussa julistin villakauden alkaneeksi, ja villapaidoille onkin ollut käyttöä – aurinkoisista päivistä huolimatta illat ovat olleet aika kylmiä. Kohta joutuu jo laittamaan yöksi villasukat.

Syyskuussa kirjoitin myös blogini historian ensimmäisen (ja ehkä viimeisen) autoaiheisen postauksen sympaattisista vanhoista autoista, joita olen viime aikoina bongaillut Helsingin kaduilta. Tuo karkkivärinen kuva volkkarin kleinbusista keräsi instagramissa tykkäyksiä eniten ikinä – vaaleanpunaisille vanhoille autoille siis olisi varmaan enemmänkin kysyntää.

Syksy tuo yleensä mukanaan myös sisustusjutut ja innostuksen kodin laittamista kohtaan. Kävin kuvailemassa vaihtelun vuoksi ystäväni Miren kotia ja esittelen teille Iittalan upeita syysuutuuksia. Kiitos muuten ihan hurjasta kommenttivyörystä iittala-arvontaan! Sain arvonnankin vihdoin suoritettua, voittaja saanee pian sähköpostia.

Mitä sinulle jäi mieleen syyskuulta?

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *