turistina kotikaupungissa

Miniloma reilun kilometrin päästä kotoa. Kuulostaa ehkä vähän erikoiselta, mutta toimii! Kun pakkaa yöpymiskamppeet laukkuun ja kirjautuu sisään hotelliin, syntyy huoleton ja hiukan kutkuttavakin lomafiilis, vaikkei ollakaan kovin kaukana.

Sain eräästä blogiyhteistyöstä palkkioksi yöpymisen Hotelli Indigossa, joka sijaitsee Bulevardilla, muutaman ratikkapysäkkivälin päässä kodistamme. Hotelli oli onneksi koiraystävällinen, joten Milolle ei tarvinnut etsiä hoitopaikkaa miniloman ajaksi – karvapallerolle oli varattu huoneeseen ruoka-ja juomakupin lisäksi oma peti ja herkkuluu, joten luulen että jos Milo pääsisi arvioimaan, niin hän antaisi paikalle viisi tähteä.

Vaikka yhä useammin valitsen ulkomaille matkustettaessa asunnon vuokraamisen Airbnb:n kautta hotellivarauksen sijaan, niin silti rakastan hotelleja. Ja kukapa ei? Valkoiset puhtaat lakanat, huonepalvelu ja herkullinen buffetaamiainen – pientä luksusta, jota kaipaisi myös usein oman arjen keskelle. Oli ihana olla turistina omassa kotikaupungissa, herätä aamulla samaan aikaan niin tutusta mutta kuitenkin vieraasta paikasta.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! xx

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *