Asunto kööpenhaminassa

Hotelleissa on oma viehätyksensä, mutta matkoilla yhä useammin vuokraan asunnon Airbnb:n kautta. Hotellihuoneet ovat usein samanlaisia kaikkialla, on paljon mielenkiintoisempaa päästä kurkistamaan jonkun ihmisen oikeaan kotiin, tai jopa mennä jollekin kylään niin että omistaja itsekin asuu asunnossa (tämäkin on koettu). Usein pienen hotellihuoneen hinnalla voi saada upean asunnon ihanalta alueelta ja kaupan päälle mielenkiintoisia ravintola-ja kahvilavinkkejä lähialueelta.

Tälläkään kerralla airbnb ei tuottanut pettymystä, vai mitä sanotte tästä kööpenhaminan asunnostamme? Valoisa läpitalohuoneisto, valkoiset lautalattiat, tiiliseinät, eamesin tuolit ja muut design-huonekalut, sopivasti vanhaa ja uutta sekaisin.. Tanskalaiset kyllä tuntuvat osaavan nämä sisustusjutut.


5 comments on Asunto kööpenhaminassa

  1. Lumo, asunto oli Vesterbrossa. Ihastuttava alue ja asunto 🙂

    Arttu, no joo! Menisin uudelleen 🙂

    Emzi, se tuo kyllä ihanasti rouheutta muuten valkoiseen asuntoon, saisipa täällä omassakin kämpässä nakutella vähän tiiliseinää esiin 😉

    Maria, kiitos paljon <3 Tuolla teki mieli kyllä kuvailla enemmänkin, mutta en viitsinyt ihan joka nurkkaa kuvata toisen kodista nettiin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *