Kööpenhamina

Olipa ihana viikonloppu. Köpis hemmotteli meitä auringonpaisteella, lämmöllä ja tietenkin ihanalla tunnelmallaan. Minilomaa edeltävä työviikko oli aika stressaava, yöunet ennen lähtöaamua jäivät pariin tuntiin, kun piti hoitaa töitä pois alta ennen reissuun lähtöä. Tällainen weekend getaway tuli siis nyt täysin tarpeeseen ja hyvään saumaan, tulossa on tapahtumarikas lokakuu ja akkujen lataaminen teki hyvää.

Kööpenhamina on ihana kaupunki, voisin hyvin kuvitella vaikka asuvani siellä. Kaikki ne ihanat ravintolat ja kuppilat, kauniit talot, rento tunnelma ja pyöräilevät ihmiset. Onneksi köpikseen on lyhyt matka, täytyykin alkaa käymään siellä useammin. Ja teille tulossa vielä ainakin muutama hyvä ravintola/kahvila-vinkki ja kuvia upeasta airbnb-asunnostamme.

Aurinkoa & energiaa viikkoon!

2 comments on Kööpenhamina

  1. Itselläni koittaa syysloma pian ja mietin, josko suuntaisin Köpikseen. Olin viimeksi tammikuun lopulla muotiviikoilla ja jotenkin tuntui, että jäi niin monta mielenkiintoista paikkaa käymättä siinä hässäkässä, että nyt vähän houkuttaisi. Matkaseura tosin uupuu vielä, mutta eipä olisi välttämättä hassumpaa lähteä reissun päälle yksinkään. Köpis on säässä kuin säässä jotenkin todella ihana.

    http://www.thewildethings.com/

  2. Meilläkin jäi monta juttua näkemättä ja kokematta, joten suunnittelen tässä jo seuraavaa matkaa, tosin ehkä vasta keväälle. Ihana kaupunki kaikenkaikkiaan, samaan aikaan kotoisa mutta kuitenkin tarpeeksi vieras että tulee ulkomaillaolofiilis. Voisin kyllä itsekin lähteä hyvin tuonne yksinkin, saisi rauhassa mennä juuri niinkuin ite haluaa.. 🙂

Comments are closed.