lokakuun parhaat

Hui, huomenna alkaa jo marraskuu. Virallisesti talvi – lähes kaikki lehdet ovat pudonneet pois puista kuluneen viikon sisällä. Tämä syksy on ollut kyllä kaunis: en muista milloin viimeksi on ollut läpi syksyn näin aurinkoista ja näin upean värinen ruska. Harmittelen sitä, että haaveistani huolimatta en ehtinyt tänä syksynä kunnolliselle ruskaretkelle, nyt alkaa olla vähän liian myöhäistä. Mutta kaikenlaista muuta ehdin kyllä lokakuun aikana puuhailla, tässä koottuna lokakuun kivoimmat blogijutut:
 

Lokakuu alkoi ihanalla Köpiksen matkalla – rakastuin tuohon kaupunkiin aivan täysin ja suunnittelen jo tässä seuraavaa minilomaa sinne päin. Tärkeimpänä jäi mieleen kaupungin kauneus, rento tunnelma, pyöräilevät ihmiset ja tietenkin se ruoka. Kirjoitin myös ihanasta aibnb-asunnostamme ja parhaista aamiaispaikoista Köpiksessä.
 

Olen vähitellen ottanut talvitakit käyttöön ja alkanut pakata kesävaatteita varastoon. Jos olette kuumeisesti miettineet, mikä on tämän syksyn must-asuste, niin se on tietenkin Samujin muhkea villapipo, johon on Milon lisäksi ihastunut tosi moni blogi-tai instakamuni. Blogipipo siis, vähän kuin ikean stockholm-matto oli aikoinaan blogimatto. Milon debyytin asustemallina voi nähdä kokonaisuudessaan suloisimmat syysasusteet-postauksessa.
 

Tämä vuosi on blogissani ollut diy-rintamalla varsin hiljainen – tuntuu vain että nykyisin on vähemmän aikaa omille ompelu-ja käsityöprojekteille. Ehkä niille pitäisi vähän raivata aikaa, sillä näpertelemisestä tulee hyvä fiilis, etenkin silloin kun saa jotain kivaa aikaiseksi. Viimein tuotokseni on mokkanahkainen hapsulaukku, joka syntyi vanhasta isommasta laukusta varsin nopeasti ja vaivattomasti, vaikka ommellessa taisi yksi neula katketakin. Joku heti kommentoikin että diy-juttuja on kaivattu, että ehkä niitä tulee vielä lisää.
 

Pääsin lokakuussa myös ilokseni mukaan Arabian ja Asennemedian yhteistyökampanjaan, jossa kutsuin ystäväni kahvittelemaan ja tein kattauksen uusilla Piilopaikka pakkanen-astioilla. Ottamalla nämä astiat käyttöön annoin itselleni luvan myös ensimmäisiin joulufiilistelyjuttuihin, kohta saa korkata vuoden ensimmäiset glögit ja piparit sinihomejuuston kera. Jos Piia Kedon suunnittelemat astiat ihastuttavat, käy osallistumassa arvontaan, kerro oma tarinasi ystävyydestä ja voita Piilopaikka pakkanen-kahvittelusetti.

Kuluneen kuukauden aikana olen tehnyt myös uusia aluevaltauksia sosiaalisen median puolella: latasin suositun Snapchatin puhelimeeni jo kesällä, mutta vasta nyt olen ottanut sitä aktiivisempaan käyttöön. Suhtaudun edelleenkin vähän varauksella kyseiseen palveluun, mutta päätin antaa sille mahdollisuuden. Jos siis haluaa päästä kurkistamaan kulisseihin ja nähdä vähän näiden blogi-ja instagram-kuvien taakse, niin minua voi seurata snapchatissa nimimerkillä @vienak. Varoitus: luvassa on myös paljon Milovideoita.

Ihanaa pyhäinpäivää ja halloweenia kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *