suloisimmat syysasusteet

Viime viikosta lähtien on vähän väläytelty sitä teellä alkavaa sanaa. Talvi. Sieltä se tulee, halusimme tai emme, parempi siis alkaa valmistautua kylmyyttä varten.

Olen tässä vuosien mittaan oppinut, että talven asusteisiin kannattaa sijoittaa. Siis siinä mielessä, että hankkii sellaiset myssyt ja hanskat joita oikeasti käyttää mielellään – käyttöaika näille pakollisille talvivarusteille on sen verran pitkä, että ällönväriseen huiviin tai  kutittavaan pipoon ehtii hermostua aika moneen kertaan ennen kevättä.

Olen käyttänyt Cosilta ostamaani harmaata kashmirhuivia jo parin vuoden ajan, uskoisin että huivilla on vielä monta käyttövuotta edessä, sen verran siistissä kunnossa se on pysynyt ahkerasta käytöstä huolimatta. Tänä vuonna halusin harmaan kaveriksi viininpunaisen huivin, ja päädyin Acnen klassikkoon, Canada-huiviin. Samujilta löytyi tänä syksynä ihanan muhkea metsänvihreä myssy, joka pitää kylmän poissa varmasti vaikka kolmenkymmenen asteen pakkasilla, niin lämpöinen se on. Ensin ajattelin tekeväni tuollaisen itse, mutta tiedän että pipo olisi valmis vasta vuoden päästä. Että parempi näin.

Kiitos hurmaavalle asustemallilleni, Milolle. Nakkipalkalla mikä tahansa onnistuu! Jos Milon seikkailut kiinnostavat enemmänkin, niin snapchatistani ( @vienak) löytyy pääosin milovideoita, tosin en ole oppinut kyseistä sovellusta vielä kovin aktiivisesti käyttämään 🙂

Related Post

2 comments on suloisimmat syysasusteet

  1. Näistä syysasusteista tulikin mieleeni. Muistan, että omistat Samujin vaalean mohairtakin. Minulla on tuo samanmoinen takki ja ongelmanani on ollut takista lähtevä karva, joka jää kiinni housuihin ja myös takin alla olevaan paitaan. Onko sinulla ollut samoja kokemuksia tai vastaavasti hyviä vinkkejä tähän pulmaan? Tuntuu, että aamubussissakin viereeni istuvat tyypit saavat tämän turrin karvauskesta osansa. 😉

  2. Elise, takista lähtee kyllä jonkun verran karvaa (se oli odotettavissakin), mutta ei mielestäni häiritsevästi. En esimerkiksi itse omista mustia farkkuja, jotka keräävät yleensä kaiken mahdollisen karvan. Eli vaatteet jota takin kanssa käyttää vaikuttavat varmaan jonkin verran? Mohair nyt on sellaista että karvaa irtoaa, mutta jos sitä lähtee suhteettoman paljon niin onhan se ärsyttävää. Jotku sanovat että mohairvaatteen pakastaminen auttaa karvanlähtöön mutta takin pakastaminen voi olla ilman arkkupakastinta ehkä vähän hankalaa? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *