Hiushoitoa sademetsistä

Muistan kun innostuin ensimmäistä kertaa kokeilemaan luonnonkosmetiikkaa hiustenhoidossa monta vuotta sitten. Ostin ruohonjuuresta luomupalashampoita ja otin ne innokkaana käyttöön. Muistan miten hamppushampoolla pestyt hiukset tuntuivat vähän tahmeilta ja nihkeiltä, ja lisäksi niistä jäi kummallista valkoista töhnää hiuksiin – ensikosketukseni luonnonkosmetiikkaan shampoiden ja hoitoaineiden suhteen ei ollut siis kovin positiivinen. Pitkän tauon jälkeen olen kyllä löytänyt oikein toimivia tuotteita, esimerkiksi viime keväänä mainiot less is more-luomuhiustuotteet ja nyt tämän ihanan Rahuan.

Rahuan hiustuotteet* on nimetty Amazonin viidakoista löytyvän ungurahua-pähkinöiden öljyn mukaan. Hiushoitoa sademetsistä siis, ei hassumpaa. Tuotteet ovat vegaanisia ja täysin luonnollisista raaka-aineista valmistettuja, ja kaikenlisäksi todella kauniisiin pulloihin pakattuja. Kauniilla pullolla voidaan helposti kyllä myydä kaltaiselleni esteetikolle melkein mitä tahansa, mutta näissä ei sisältökään petä. Tuuheuttava shampoo hoitaa asiansa, hiukset eivät jää lättänäksi vaan föönauksen jälkeen tukka tuntuu tuuhealta. Sekä hoitoaineessa että shampoossa on todella miellyttävä tuoksu – toinen tärkeä asia sen lisäksi, että tuotteen pitäisi näyttää hyvältä. Ituhippi-hamppushampoofiilis jää kauas, sen sijaan hiustenpesuhetkestä tulee näillä tuotteilla ripauksen ylellisempi kuin tavallisesti.

*tuotteet saatu testiin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *