Marraskuun parhaat

Pitkä ja pimeä marraskuu alkaa olla vihdoin takanapäin, huomenna alkaa valon ja juhlan kuukausi. Marraskuussa oli hirveästi töitä, kiirettä ja väsymystä, mutta myös hauskoja ja hurmaavia hetkiä kaiken hässäkän keskellä. Bloginkin puolella oli ehkä pientä uupumista havaittavissa, mutta nyt ollaan taas menossa innolla uutta kuukautta kohti, sillä:

huomenna alkaa Viena K:ssa joulukalenteri!

Olen aina rakastanut joulukalentereita, ja tänäkin vuonna olen hankkinut sellaisen sekä itselleni (Lakridsin lakuja, nam!), koiralleni ja lisäksi ilahdutan teitä blogijoulukalenterilla. Blogin alkuperäinen  nimikin, luukkuja, viittaa tavallaan kalenteriluukkuihin, jotka avautuvat täällä ympäri vuoden. Tämä on itseasiassa jo neljäs vuosi, kun teen joulukalenterin blogiin – tänä vuonna on luvassa pieniä mutta ihania arvontayllätyksiä, reseptejä, muutamia diy-vinkkejä ja paljon muuta. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja käydä kurkkimassa täällä päivittäin, kalenteriluukku aukeaa joka aamu aina yhdeksältä.

Mutta ensiksi, se katsaus marraskuuhun:

Marraskuussa sai jo luvan kanssa aloittaa ensimmäiset joulufiilistelyt. Vietettiin joulubrunssia, pääsin koristamaan Vallilalle jouluseinän ja leivoin ensimmäiset joulutortutkin. Ylläoleva kuva muistuttaa kivasta hetkestä jolloin kotimme oli siisti, sillä muuten koko marraskuun ajan täällä vallitsi aikamoinen sotku ja kaaos. Tuntui ihanalta kun viime viikonloppuna vihdoin oli aikaa siivota ja laittaa koti joulukuntoon. <3

Olin Marraskuussa poikkeuksellisen vähän kotona – joka viikonloppu oli joku työ-tai muu reissu. Kävimme asennejengillä seilaamassa Viking Gracella, lisäksi seikkailin viikonloppuja Loviisassa, Kirkkonummella ja Oulussa. Jälkimmäisessä oli ihana valkoinen talvi ja lumimaisemat, saataisipa sellaiset tänne Helsinkiinkin viimeistään jouluksi!

Kivoin blogiin liittyvä juttu oli ehdottomasti se, että saimme vihdoin julkaistua videon, jonka teimme yhdessä Mustartun ja Arelan kanssa. Videolle saimme tallennettua Arelan syysmalliston lemppareitani ja syksyn väriloistoa. Sain valita palkkioksi itselleni yhden vaatekappaleen syysmallistosta ja niin kuin joku kommenttiboksissa arvailikin, päädyin tummanvihreään merinovillaiseen Lovis-mekkoon. Ei se tietenkään siihen jäänyt, vaan piti käydä myöhemmin ostamassa itselle vielä tuo ylläolevan kuvan harmaanruskea Judy-kashmirpoolo, joka tämän hetken ehdoton suosikkivaatteeni. Kashmirvaatteet hupenevat Arelalla kuulemma nopeasti, joten omansa kannattaa hakea mahdollisimman pian!

Hyvästi marraskuu, tervetuloa joulukuu!

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *