12: the kinfolk home

“Kirja, joka on inspiroinut minua sisustuksen suhteen enemmän kuin mitkään blogit tai sisustuslehdet aiemmin yhteensä.”

Näin siskoni kuvaili tätä kauan odotettua uutuuskirjaa, The Kinfolk Home-teosta. Oma kirjani saapui postipakettina pari päivää sitten, ja jo pikaisen selailun perusteella voin yhtyä siskoni sanoihin. Tässäpä siis mahtava joululahjavinkki sisustuksen ystäville. Kinfolk-maailman estetiikka ja ajatusmaailma puree ainakin minuun täysillä: tämän opuksen lehdiltä ei löydy juurikaan mustavalkoisia koteja, tekemällä tehtyjä asetelmia tai uusimpien trendien mukaisia ratkaisuja ja huonekaluja, vaan kodit ovat sielukkaita, asujiensa näköisiä, persoonallisia. Tämän seurassa tulee vietettyä joululomalla varmaan hetki jos toinenkin, odotan jo joululomaa ja yhteisiä hetkiä tämän kirjan ja teekupposen kanssa.

The Kinfolk Home, 26,90e Adlibriksestä

Related Post

one comment on 12: the kinfolk home

  1. Kuulostaa ihanalta kirjalta. Juuri sitä kaivattua vaihtelua, mitä toki näkee nyt jo jonkin verran sisustuslehdissäkin. Taidanpa lisätä tämän vielä omalle listalleni…joka on näitä vinkkejä lukiessa jo aivan loputon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *