15: hemmottelua tai hoitoa iholle + arvonta

Oletko hemmotteluhoidon tai ihonpuhdistuksen tarpeessa? Tänään joulukalenterista löytyy luottosalonkini, Kauneushoitola Hillan tarjoama lahjakorttiarvonta. Hilla sijaitsee Helsingin keskustassa kampissa, joten tämä arvonta on nyt ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla ja lähistöllä asuville luonnonkosmetiikkahoitojen ystäville, tosin miksei hoitoon voisi tulla pidemmänkin matkan takaa tai antaa lahjakorttia lahjaksi lähempänä asuvalle ystävälle.

Olen käynyt keväästä saakka nyt Kauneushoitola Hillassa kasvohoidoissa ja täytyy kyllä sanoa, että säännöllinen kasvohoidoissa käyminen on auttanut ihoa pysymään paremmassa kunnossa ja pitämään epäpuhtaudet aika hyvin poissa. Omat hoitoni Hillassa eivät ole olleet siis sieltä hemmottelupuolelta, mekaaninen ihonpuhdistus on harvoin mitään herkkua, vaikka se onkin ollut aina tarpeellinen. Olen nyt myös kokeillut mikroneulausta ja aion kirjoittaa blogissa kokemuksia siitä ensi vuoden puolella, mutta voin jo nyt sanoa että mitään hemmottelu on siitäkin kaukana, mutta toisaalta iho kiittää. Ehkä seuraavaksi varaankin Minnalta ajan johonkin jalka-tai käsihierontaan..

Arvonta!

Kauneushoitola Hilla tarjoaa yhdelle lukijalleni 50€ arvoisen lahjakortin hoitoihin. Jätä kommenttisi tähän postaukseen tänään 15.11. klo 23:59 mennessä, niin osallistut arvontaan. Muistathan liittää mukaan sähköpostiosoitteesi! Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja nimimerkki julkaistaan tässä postauksessa. Ja jos et luota arpaonneen mutta haluat luonnolliseen kasvohoitoon, niin tänään kaikki lahjakortit ovat Hillankaupassa -20%.

59 comments on 15: hemmottelua tai hoitoa iholle + arvonta

  1. Oij, olisipa tämä arvonta mukavaa voittaa. Ihoni on nyt jonkin aikaa oireillut, enkä kunnolla tiedä syytä. Pitäisi mennä selvittämään asia, mutta aina on mukamas liian kiire. Jos voitto osuisi kohdalleni, varaisin ajan heti!

    valpuri.liimatainen@gmail.com

  2. Ihana arvonta! Oon jo pitkään miettinyt että olisi ihana päästä kasvohoitoon joka toteutetaan vain luonnonkosmetiikkatuotteilla! <3

  3. Olisin niin kasvohoidon tarpeessa, lopetin n. kuukausi sitten hormonaalisen ehkäisyn ja naama oikein räjähti sellaiseen pieneen näppyyn 🙁

  4. Osallistun arvontaan! Tulis taas aihetta Helsingin matkaan! 😉 tiina.ylisirnio(at)gmail.com

  5. Oi, puhdistusta iho kaipaakin jo! Lahjakortti olisi myös sopivan matala kynnys kokeilla löytää oma luottohoitola 🙂
    petra_84(at)suomi24.fi

  6. Minä haluaisin lahjoa tällä isoasiskoa, jolla on huomenna synttärit eikä mulla opiskelijaraukalla ole oikein budjettia häntä lahjoa. On mulle kuin toinen äiti ja kiikuttaa mulle aina uusia luonnonkosmetiikkamerkkejä mitä löytää esim. messuilta. En tiedä milloin on päässyt kauneushoitolassa käymään, olisi siis ihana häntä hemmotella.
    marialuok(at)gmail.com

  7. Nyt on tunnustuksen paikka – en ole koskaan käynyt kasvohoidossa. Nuo Hillan sivuilla luetellut hoidot kuulostavat kyllä ihanalta hemmottelulta.

    virva.viljanen(a)hotmail.com

  8. Luonnonkosmetiikan vannoutuneena käyttäjänä ilmoittaudun innoissani mukaan arvontaan!
    pauleceb(AT)gmail.com

  9. ooh mukana arvonnassa! ihoni kaipaa kipeästi kasvohoitoa! tiuzka at jippii.fi 🙂

Comments are closed.