16: lahjaideoita ystävälle

Tai miksei myös tyttöystävälle, siskolle tai vaikka äidille. Rahaa ei tarvitse käyttää paljon, tärkeintä on ajatus.

Kynttilät. Käyttötavaraa – ainakin itselläni kuluu kynttilöitä todella paljon vuoden aikana. Lasisia tuoksukynttilöitä käytän kynttilän loppuunpalamisen jälkeen tuikkukuppeina. Balmuirilta saamassani kynttilässä* tuoksuvat patchouli-kukka ja myski. Samujin kolmihaarainen kynttilä oli taas jo klassikko syntyessään ja jokavuotinen must-hankinta – ja vain 15 euron hintaan.

Kaunista luettavaa. Nostan esille uudestaan jo aiemmin hehkuttamani Kinfolk Home-kirjan, mutta hyviä ideoita ovat myös samaan sarjaan kuuluva Kinfolk Table tai vaikka lehden vuosikerta, joita voi tilata täältä.

Jotain pehmeää maailman ja ihon väliin. Arelan kashmirsukat, ihaninta ja pehmeintä mitä jalkani tietävät. Itse käytän näitä pelkästään yösukkina, kashmirin pehmeys aiheuttaa myös sen, että se kuluu myös kovassa rasituksessa helposti puhki. Balmuirin palmikkopipo* on ehkä ensimmäinen myssy joka ei kutita otsasta, salaisuus on varmaan siinä että villan sekaan on laitettu 30% kashmiria.

Immateriaaliset lahjat – omia suosikkejani. Konserttiliput tai ravintolalahjakortti niin, että menet yhdessä ystäväsi kanssa. Kutsu brunssille tai itse valmistamallesi illalliselle, lupaus hartiahieronnasta. Yhteinen matka Tukholmaan tai vaikka Porvooseen, eikä tarvitse välttämättä lähteä edes kotikaupunkiaan pidemmälle.*merkityt tuotteet saatu blogin kautta

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *