17: Balmuirin pehmeää

Vierailin viime viikolla Balmuirin pop up-jouluputiikissa ja sain mukaani joulupaketin. Ihanan joulupaketin täynnä kaikenlaista suloista ja lämmintä, kuten tämä ehkä pehmein ja pörröisin asia ikinä, Kid Mohair-huivi. Jostain syystä aina kun saan jotain uutta ja ihanaa, en raaski ottaa sitä heti käyttöön, vaan ikäänkuin panttaan käyttöönottohetkeä jotain erityistä hetkeä varten. Nyt olen pitänyt huivia paketissa, välillä avannut paketin ja silitellyt pehmoista materiaalia ja ajatellut ottavani sen ehkä joulun jälkeen käyttöön. Ehkä vähän hassua, voinko olla ainoa joka toimii näin?

Milolla ei selkeästi ole samaa tapaa. Hän suorastaan rakastui huiviin heti, ja halusi myös näyttää innostuksensa hyppäämällä laatikkoon. Huivissa oli ihana pyöriä ja se oli hänelle selkeästi myös pehmein ja parhain peti mitä tämä talo tarjoaa. Täytyy kyllä myöntää, että Milolla on hyvä maku – Oululaislähtöinen Balmuir on yksi ihanimmista suomalaisista asuste-ja kodintuotemerkeistä, joka on saavuttanut huikeasti menestystä myös maailmalla. Nimi Balmuir ei kai tarkoita mitään, mutta se jotenkin kuvaa merkkiä älyttömän hyvin: tuotteet ovat laadukkaita ja ylellisiä, huivit ja pipot ihanan pehmeitä.

Joululahjoja Balmuirilta on tulossa teille lukijoillekin, nimittäin tänään myöhemmin blogini facebooksivun puolella on luvassa upea arvonta, käykää siellä tarkkailemassa tilannetta. Lisäksi joululahjaostoksia ja välipäivien shoppailua varten Balmuir tarjoaa blogini lukijoille -20% alennuksen verkkokauppaan koodilla Vienak20. Koodi on voimassa vuoden loppuun saakka, mutta jos mielit saada tilauksen jouluksi, se pitäisi tehdä viimeistään huomenna. Ehkä itse tilaan vihdoin kauan toivelistalla olleet pellavalakanat..

Huivi saatu blogin kautta.

7 comments on 17: Balmuirin pehmeää

  1. Mahtava tuo kuva, jossa koira kuikkii huivin sisältä. Muutenkin piristävä uusi blogituttavuus. Sympaattinen.
    Mullakin on tapana säästellä kaikkea. Kuulostaa tutulta, että en aloita uuden vaatteen tai tavaran käyttämistä heti.
    t. oululainen (/oululaistunut) lukija

  2. Onko siellä maailman söpösin pieni koira. Oikea lelukoira <3 voi hellanlettas kun pitää olla pieni ja söpö hauveli.

  3. Kiitos kivasta kommentista ja ihana että olet löytänyt tänne! Hauskaa että löytyy joku toinenkin samanlainen, joku sellainen siinä varmaan on, ettei sitä uutuudenviehätystä halua uudessa tavarassa menettää 🙂

Comments are closed.