22: pöytä on katettu

Alkukuusta Mia Höytö-postauksen yhteydessä pohdiskelin, jos joulupöydässä näkyisikin tänä vuonna ripaus kultaa. Aiemmin en olisi ehkä uskonut, kultaiset koristeet ja yksityiskohdat ovat edustaneet minulle liian bling bling-tyylistä kimallejoulua, olen enemmän havu-ja puutyyppi. Mutta pienet ripaukset kullan kimallusta näyttävät kyllä hyvältä, kun ne yhdistää tarpeeksi maanläheisiin materiaaleihin ja sävyihin muuten. Pellavaiset lautasliinat, juuttinarua, pistaasinlehtiä ja havuja. Tältä voisi meidän joulupöytä pyhien aikana näyttää.

Joulukalenteri alkaa olla loppusuoralla, enää kaksi luukkua ja sen jälkeen blogi hiljenee hetkeksi joulun viettoon. Olen ylpeä itsestäni, että olen saanut jokaisen luukun julkaistua, vaikka välillä ne ovat avautuneet vähän myöhässä. Yritin miettiä arvonnat ja yhteistyöt sen mukaan, että ne olisivat iloksi teille lukijoille – tahti kyllä rauhoittuu tästä nyt, yleensä blogissa ei ole joka toinen postaus arvonta tai yhteistyö. Olisi ihana kuulla mielipiteitänne joulukalenterista, oletteko viihtyneet tämän parissa? Jos ensi vuonna tällainen toteutuisi taas, niin mitä voisi parantaa?

Related Post

one comment on 22: pöytä on katettu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *