7: lempeyttä sielulle ja mielelle + arvonta

yhteistyössä Asennemedia ja Mia Höytö Cosmetics

Aloitin viime perjantain lempeästi, ihanassa seurassa. Sain kunnian järjestää asennetiimille brunssin, jossa juhlimme Mia Höydön uutta Lempeä Uni-seerumia. Aamiaisen teemavärit valikoin tietenkin Mia Höydön purnukoista – valkoista ja kultaa, ruuatkin piti valita värikoodin mukaan. Stockmannilta löytyi kultaisia macaronseja ja porkkanakakku sai kultaiset koristeet. En yleensä ole koskaan käyttänyt kultaa sisustuksessa paljoakaan, mutta tämän myötä melkein innostuin siitä. Ehkä jouluksi valko-kultainen kattaus?

Mia Höydön tuotteet tunnistaa ehkä maailman kauneimmista purkeista – tämän paremmaksi ei pakkaussuunnittelu voi varmaan mennä? Mia Höytö-sarja ei ole kuitenkaan vain pelkkää kaunista kuorta, vaan tuotteet on kehitetty on huippuunsa monessa mielessä. Tuotteet valmistetaan Suomessa täysin luonnollisista ja puhtaista raaka-aineista, ilman eläinkokeita.

Sarjan uusin tuote Lempeä Uni on öljypohjainen seerumi, joka on nimensä mukaisesti ihoa rauhoittava tuote. Se tuo iholle intensiivistä vitamiiniterapiaa sekä tasoittaa ja kirkastaa ihon sävyä. Seerumissa on mukana myös aromaterapeuttista ruusuöljyä, jonka tuoksu rentouttaa ja tuo hyvän unen. Moni yhdistää helposti luonnonkosmetiikkaan helposti tehottomat ja jännältä tuoksuvat tökötit, mutta voin vakuuttaa että tässä ollaan hyvin kaukana siitä – Lempeä uni tuoksuu ja tuntuu iholla ihanalta ja kaikenkaikkiaan käyttökokemus on suorastaan ylellinen. Tarkemmat tiedot seerumista ja tuoteselosteen voi katsoa Mia Höydön nettikaupasta.

Arvonta on päättynyt!

Haluaisitko kokeilla Mia Höydön uutta Lempeä Uni-seerumia (arvo 67e)? Osallistu kommentoimalla tähän postaukseen tänään 7.12 klo 23:59 mennessä. Muista liittää mukaan sähköpostiosoitteesi, sillä voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea kaikille arvontaan!

Päivitys: Julkaistessani kommenttejanne poistin vahingossa ison joukon kommentteja tästä postauksesta. Kommentit näkyvät, mutta niiden sisältö on hävinnyt, enkä ainakaan omilla taidoillani sitä saa takaisin. Onneksi minulle tulee kaikki kommentit sähköpostiin, joten näen kommenttien sisällöt sieltä, joten kaikki kommentoineet (joilla oli sähköpostiosoite mukana) olivat mukana arvonnassa! Kiitos myös ihanista palautteista <3 Voittajaksi arpoutui eilen 16:53 kommentoinut anonyymi, onnea!

Related Post

110 comments on 7: lempeyttä sielulle ja mielelle + arvonta

 1. Äärimmäisen kaunis tuote, ja miten upea kattaus! Olet uskomattoman taitava juhlapöytien laittaja. Minua viehättävät myös kakkusi. Saanko kysyä, mitä kokoa käyttämäsi kakkuvuoka on? 20cm? Olen vaiheillut eri vuokien välillä, enkä tunnu löytävän oikeaa tuollaiseen korkeaan, halkaisijaltaan pienempään kakkuun.

 2. Mia Höytö on kyllä mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Vielä en ole raaskinut tuotteita ostaa. Toivottavasti on onni myötä arvonnassa. 🙂

  laura.honkala(ät)gmail.com

 3. Olisipa ihana päästä testaamaan muitakin Mia Höytö-tuotteita. Opiskelijabudjetilla tosin jää vain haaveeksi.. jolielaide00(at)gmail.com

 4. Mitä vaikuttavia muita aineita seerumissa on kuin ruusuöljyä? Onko tuotteella joku suositeltu kohderyhmä ts. Vanheneva iho tms? Onko siinä mykerökukkia? Hulluna kysymyksiä 😀 Öljyseerumi tulisi nyt tarpeeseen, mutta en tiedä sopiiko tuo mun iholle. No osallistun arvoltaan jos pääsisi kokeilemaan!

 5. Hei, kiitos ihanasta kommentista 🙂 Tähän porkkanakakkuun käytin 18cm kakkuvuokaa, usein raakakakut teen 10cm minivuokaan. Stokkalta olen nuo molemmat löytänyt 🙂

 6. Ihana tuo kattaus! Minäkään en oo aiemmin kullasta juuri välittänyt, mutta nää kuvat sai innostumaan! Ja seerumia kokeilisin mielelläni! tiina.ylisirnio(at)gmail.com

 7. Oih, tämä tuli kuin tilauksesta! Olen miettinyt seerumin hommaamista, kun ilmojen viiletessä iho tuntuu ärsyyntyvän ja mikään määrä kosteutusta ei tunnu riittävän. 🙂

  Pinja | pienilintunen(a)email.com

 8. Kaunis pakkaus ja hyvänkuuloinen tuote. Mielelläni testaan jos onni suosii. T. Tiina [Tiina.laapio(at) gmail.com]

 9. Olisi ihanaa kokeilla Mia Höydön tuotteita, olen kuullut niistä paljon hyvää!
  piia at pahlama.net

 10. Hei! Voisiko näiden arvontojen voittajat kertoa täällä blogissa (esim. tämän arvonnan voittajan voisi mainita päivityksenä tämän postauksen yhteydessä), se on yleensä tapana ja mielestäni reilua kaikkia osallistujiakin kohtaan? Samalla se on eräänlainen todiste siitä, että arvonta on todella tehty, eikä palkinto ole mennyt vain suoraan jollekin tutulle. Ei sillä, että sellaista epälisin, mutta esimerkkinä kuitenkin. 🙂

 11. Moi, kyllähän se on mahdollista! En ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi että joku edes ajattelisi tuollaista, mutta lisäänpä samalla nyt voittajien nimet edelliseenkin arvontaan. Yleensä nämä arvonnat menevät ns. virallista kautta, enkä yleensä ole edes itse yhteydessä voittajaan ja lähes aina arvontapalkinnot lähettää asiakas, en minä. Arvontapostauksissa on aina iso työ, ja olen yrittänyt hoitaa ne minimivaivalla, eli arvon voittajan ja lähetän yhteystiedot eteenpäin. Mutta eipä tuo nimien lisääminen ole iso työ, jos muuten ei pysty luottamaan että homma menisi niin kuin pitääkin 🙂

 12. Hei, mitä tarkoitat? Postaus julkaistiin jo eilen klo 9.00 🙂 Arvontoja on joulukalenteriin tulossa lisää, joten täällä kannattaa käydä kurkkimassa päivittäin jos haluaa ehtiä osallistumaan niihin..

 13. Olen eilen ilmeisesti kommentteja julkaisessani mokannut ja poistanut vahingossa osan kommenteista! Ja en enää saa palautettua kommentteja 😮 Ne näkyvät tässä, mutta sisältö on hävinnyt. Mulla on onneksi tallessa sähköpostissa kaikki kommentit, joten ne, joiden kommentit ovat hävinneet ovat myös mukana arvonnassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *