Lomatunnelmissa

Olen päässyt täydelliseen lomatunnelmaan. Avasin tänään koneen ensimmäistä kertaa jouluaaton jälkeen, ei ole ollut tarvetta tai ikävää. Joulu sujui rauhallisissa merkeissä, hyvän ruuan ja seuran parissa, oli vähän sukulointiakin. Tapanina lähdimme kyläilemään vähän kauemmaksi, tulimme tänne Ouluun, missä on nyt sisarukset koolla, ihanan rento ja välitön tunnelma kokoajan. En osaa vielä sanoa kauan viivymme täällä, ei jaksa tehdä liikaa mitään suunnitelmia, lomaakin on vielä melkein kaksi viikkoa jäljellä.

Mies sai joululahjaksi Harion buono kettle-vesipannun. Vedenkeitintä se on toivonut, mutta en edellenkään halua meille rumia kodinkoneita viemään keittiön tasoilta tilaa. Vaikka tuo Harion vesipannu onkin vähän tuollainen tyylikkäiden instagram-aamupalakuvien hitti, niin on se oikeasti aika käteväkin, jos vertaa siihen, että ennen keitimme veden aina kattilalla. Nyt molemmat ovat tyytyväisiä, sekä lahjan saaja että minä.

Miten teidän joulu sujui?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *