Bloggarit brunssilla

bloggarit brunssilla

Kun kutsuu bloggaajia tai muita somessa (snapchatissa ja instassa) aktiivisesti toimivia henkilöitä brunssille, niin kaikki ei mene ihan tavallisesti. Ennen kuin päästään herkuttelemaan, kokoonnutaan pöydän ääreen ottamaan kuvia, kaikista mahdollisista kuvakulmista tietenkin. Ulkopuolinen voisi luulla ettei syöminen ole päätarkotus lainkaan, mutta pian kuvanottohetken jälkeen herkut katosivat nopeasti parempiin suihin.

Tällä brunssilla kaikki tarjottavat olivat tietysti vegaanisia. Onneksi ystäväpiiristä löytyy ihmisiä jotka ovat muuttamassa ruokavaliotaan myös vegaanimpaan suuntaan tai osallistuneet tammikuun vegaanihaasteeseen, helpompi miettiä ruokia jotka sopivat kaikille. Tällä kertaa en tehnyt kaikkia tarjottavia itse, vaan jokainen toi oman osuutensa mukanaan, tarjolla oli mm. sienipiirakkaa, vadelmakakkua, pavlovaa ja muita herkkuja – reseptit tulevat blogiin tällä viikolla!

Kiitos brunssivieraille, otetaan pian taas uudestaan!

Related Post

2 comments on Bloggarit brunssilla

  1. Somettajien (ruoka)kokoontumiset tosiaan ovat huvittavia. Kaikki kuvaavat hullun lailla kaikista kuvakulmista kunnes joku toteaa “saa syödä”…

  2. No älä muuta sano 🙂 Tuossa alimmassa kuvassa Arttu jo odottaa vähän kyllästyneenä kuvaussessioiden loppumista, jotta pääsis syömään. Onneksi somettajakavereiden kanssa on paljon myös sellasia kokoontumisia missä ei kuvailla lainkaan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *