Kotona / at home

Pöydän kääntämällä voi muuttaa aikamoisesti yhden huoneen ilmettä. En osaa sanoa, pidänkö enemmän tästä uudesta vai vanhasta järjestyksestä, mutta vaihtelu kyllä tosiaan virkistää. Ruokapöydän tuolit ovat olleet itselleni ikuinen pohtimisen aihe, olen sisustushankintojen suhteen ehkä vähän liiankin harkitsevainen. Mutta sitten kun niihin tuoleihin sijoittaa, niin haluaa olla ihan varma, että ne ovat ne oikeat tuolit. Kokemus on kuitenkin osoittanut, ettei makuun voi luottaa pitkässä tähtäimessä, se tuntuu elävän jatkuvassa muutoksessa – ehkä tuoliasia siis etenee tässä tämän vuoden aikana.

Paras sisustusvinkkini on tällä hetkellä tuoreet leikkokukat ja verhojen avaaminen. Aamulla kierrän asunnon läpi, avaan sälekaihtimet ja annan valon tulvia sisään.

Ihanaa viikonloppua!

Related Post

6 comments on Kotona / at home

  1. Eksyin blogiisi, ihastuin. Mikä ihana päiväpeite sängyllä on, tuollainen on ollut hakuessa pitkään? 🙂

  2. Hei anonyymi, ihana että eksyit! Päiväpeite on itseasiassa H&M homen pellavalakana, ei siis päiväpeitto ollenkaan. Mutta toimii myös siinä tarkoituksessa 🙂

  3. Hei! Ruokapöytä on itse tehty / koottu. Jalat ovat ikealta, pöytälevy on koivuvaneria, ostettiin pala Bauhausista. Käsittelin pöytälevyn ensiksi ohuesti osmo lumi-puuvahalla ja sitten osmo väritön-puuvahalla. Olen tehnyt käsittelyn kahteen kertaan, ja pinta on pysynyt hyvänä. Suhteellisen edullista ja yksinkertaista siis tehdä tällainen itsekin!

  4. Hei. Käyn kurkkimassa blogiasi ajoittain ja jokainen ajoittain lukeminen toimii saman kaavan mukaan, luen kaikki postaukset, jotka on jäänyt “rästiin”. Aikaisemmin en ole kommentoinut, mutta teen pienen tiivistelmän ioskien ajatuksiani, mitä blogisi herättää minussa. Pukeutumistyylisi sopii sinulle erittäin hyvin, on erilainen kuin oma makuni :). Lähestulkoon kaikki, siis KAIKKI ruokapostaukset ovat herkullisen hienoja, vaikkanin olen kolmen pienen työssäkäyvä äiti ja en niitä ehdikään kokeilemaan, kuvasi riittävät silmänruoan muodossa tälläerää. Kotisi on ihana, sisutuksesta voin poimia useita asioita, joita omistan itsekin ja useita, jotka voisin kuvitella olevan osa sinua, vaikken sinua tunnekaan. Jonkunlainen rentous tai joku sistustuksesta välittyy, positiivisessa mielessä. Ja sitten tullaankin kysymys kohtaan; miten tuo ihana lattia on tehty tai mikä materiaali? Taloprojekti alkamassa pohjoisen suunnalla ja haaveillut aina puulattiasta. Hauskinta tässä blogi kurkinnassa on se , että blogi on inspiroiva, vaikken juuri nyt ole konkreettisesti sieltä kerennyt poimimaan tai toteuttamaan. Mukavahan se varmasti on, että meissä kurkkijoissa on monenkaisia lukijoita. Ihanaa kevättä sinulle! ♡ -Aaa

  5. Hei ja kiitos ihanasta kommentista! Tällaisista tulee niin hyvä mieli ja harmaa päivä piristyy. On toden tosiaan kiva kuulla teistä lukijoista, jokainen palaute on mulle tosi arvokas. Parasta tietenkin, kun ja jos sinne toiselle puolelle kertyy sellasia ihmisiä jotka tykkäilisi samoista jutuista kun itsekin, ja pääsisi jakamaan kokemuksia yhteisiin kiinnostuksenkohteisiin liittyen. Itsekin seurailen paljon inspiroivia blogeja / instagram-tilejä, ja ne tuovat iloa päiviini vaikken ehtisi monia ideoita koskaan toteuttamaan.

    Lattia on ruotsalaisen Dala Floda-merkin Fura Vit-lattia, massiivipuuta. Dala Flodaa Suomessa on myynyt ainakin Paraletti, tämänhetkistä tilannetta en tiedä.

    Kiitos sinulle ja ihanaa kevättä! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *