Talvi-ihon hoito, osa I: kolme suosikkituotetta

Talvella iho kaipaa erityistä huolenpitoa. Ainakin itselläni jo muutenkin kuiva iho tuntuu talvella superkuivalta, kovilla pakkasilla suorastaan karhealta. Pehmeä iho ei ole kuitenkaan mahdottomuus, kunhan vain valmistautuu huolella. Ajattelin tehdä teille tällaisen kaksiosaisen sarjan talvi-ihon hoidosta, tässä ensimmäisessä osassa kerron kolme suosikkituottettani  ja toisessa osassa on luvassa kosmetologi-Minnan vinkkejä talvi-ihon hoitoon.

Mia Höytö: Lempeä Uni-öljyseerumi

Lempeä uni-seerumi on ollut nyt testissä minulla kuukauden verran ja olen lähes rakastunut. Seerumissa valloittaa ihana ruusuinen tuoksu, öljyä iholle sivellessä tulee ylellinen olo. Tuote tekee sen minkä lupaa, käytän tätä yleensä vain iltaisin ja aamulla herätessä iho tuntuu edelleen sileältä ja pehmeältä.

Nafha: Arganöljy

Rakastan arganöljyä! Olen käyttänyt sitä joskus naamion lailla hiuksiin tai joskus kasvoille, mutta useimmiten vartalolle. Arganöljyä uutetaan arganpuun pähkinöistä ja siinä on huikea määrä E-vitamiineja ja antidioksidantteja, jotka uudistavat ja korjaavat ihoa. Arganöljyn tuoksu voi varsinkin aluksi vieroksuttaa, tässä Nafhan versiossa on mielestäni tuoksukin sopivan mieto.

Ekopharma professional: vadelman siemenöljy

Syksyllä ilmojen kylmetessä aloin lisätä kosteusvoiteen sekaan pari tippaa ekopharman vadelmasiemenöljyä, ja nyt kovimmilla pakkasilla öljy on korvannut välillä yövoiteen kokonaan. Tuotteessa on sopivan mieto, kevyen vadelmainen tuoksu ja se saa tuntumaan ihon erityisen pehmeältä. Ekopharman tuotteissa yleisesti on parasta suomalaiset raaka-aineet, ja jos jotain pitäisi mielestäni kehittää, niin pakkaussuunnittelua. Olisi ihanaa jos näin ihana tuote tulisi myös ihanassa purkissa!

*tuotteet saatu testiin blogin kautta, kaikki tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa

Related Post

4 comments on Talvi-ihon hoito, osa I: kolme suosikkituotetta

  1. Oioi, kaks munkin lempparia; Mia Höydön seerumi ja Nafhan Arganöljy! <3 Nuo EkoPharman tuotteet kiinnostaisivat kanssa, joskus kosmetologilla ollessa niitä on käytetty hoidon yhteydessä, mutta pidämmällä ajanjaksolla en oo kotona testaillut :-) Öljyt on ihania, siksi tuo vadelmansiemenöljykin heti kiinnostaa!

    Ihanat kuvat Viena! :-*

  2. Kiitos Ida! :-*

    Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Ekopharmaa, oon tykännyt niiden monista tuotteista paljon! Tekispä ne vielä jotain noille pakkauksille, niin tossa ois ainesta vaikka mihin. Tietty kun kyseessä on ammattilaissarja, jota ei ole ilmeisesti kovin kauaa edes myyty kuluttajille, niin ymmärtää että pakkaussuunnitteluun ei ole panostettu niin paljon..tai mistä minä tiedän 🙂 Mutta tuon vadelmaöljyn lisäksi mun suosikkeja ovat ainakin vadelma puhdistusvaahto, vadelma keramidinaamio ja mustaherukka silmänympärysvoide.

  3. Olen aivan rakastunut EkoPharman tuotteisiin, ehdoton suosikki mustaherukansiemenöljy! Tuo käyttämäsi seerumi kuulostaa kyllä upealta, täytyy testata. Ps sulla on hieno nimi, sama kuin tyttärelläni 😉

  4. Omaperäinen – sekä ekopharman öljyt että Mia Höydön seerumi saavat minulta täydet pisteet! En kyllä varmaan muuten olisi niitä tässä suositellutkaan 😉 Ekaa kertaa iho pysyy oikeasti pehmeänä talvellakin, kun on öljypohjaiset kosteusvoiteet ja seerumit käytössä.

    Hieno nimi tyttärelläsi 🙂 Harvemmin tulee kaimoja vastaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *