Tammikuun viimeinen

Tammikuu meinasi mennä blogin osalta ohi kokonaan ilman asukuvia. Kolmenkymmenen asteen pakkaskelit, lumimyrskyt ja viime viikon loskasäät eivät ole olleet pukeutumisen kannalta inspiroivinta aikaa. Tuntuu erikoiselta, kun reilu viikko sitten täytyi pukea vielä kaikki mahdollinen villakerros päälle ulos mennessä, mutta tällä viikolla olen kävellyt monena päivänä ohuessa trenssissä takki auki, ilman hanskoja ja pipoja. En uskalla sanoa vielä että kevät tuli, vaikka siltä se vähän tuntuukin, koskaan ei tiedä milloin seuraava lumimyrsky iskee.

En ole päässyt käyttämään vielä montaa kertaa syksyllä hankkimiani Acnen jensen-nilkkureita. Olen vähän arastellut mokkanahkaa ja käyttänyt kaunokaisia lähinnä vain sisätiloissa, mutta tänään päätin että kengät on tarkoitettu käytettäväksi ja pistin bootsit jalkaan. Täytyy muistaa vain välttää pahimpia vesilammikoita tai sadesäitä, harjata liat pois kengistä käytön jälkeen ja käsitellä mokalle sopivalla aineella säännöllisesti, niin eivätköhän ne käyttöä kestä. Uskoisin.

Tein tänä vuonna kaksi alennusmyyntiostosta, toiset olivat harmaat housut ja toinen tuo vaalean persikanvärinen hame. Persikkahame on syysmallistosta, mutta siitä tulee silti vähän kevätfiilis. Vaaleanpunaiseen neuleeseen yhdistettynä kokonaisuudesta tulee ihana karkki, pitäisi uskaltaa käyttää värejä useammin näin.

neule Arela / takki ja hame Samuji / bootsit Acne / laukku DIY

Hyvästi tammikuu, tervetuloa helmikuu – sekä runebergin tortut, laskiaispullat ja muut kausiherkut..

Related Post

4 comments on Tammikuun viimeinen

  1. Nuo Jensenit on kyllä ihanat -minäkin ostin, tosin tummanvihreinä, kun alessa olivat. Kauan haaveilinkin.
    Mites Arelan vaatteiden koot mielestäsi menevät? Itse liikkeessä en ole ikinä käynyt (ei itse asiassa hajuakaan, missä se edes on..) mutta jos netistä innostuisi tilaamaan, niin koko saisi mennä kerralla nappiin. Yleensä käytän XS-S -Arelalla ilmeisesti on aika niukat koot vai?

  2. Lennu, onnittelut loistolöydöstä! Itse maksoin jensenistä ihan täyden hinnan, yhyy! Mutta mustina en ehkä olisi saanut alestakaan. Arelan neuleissa olen monesti ottanut koon isomman, eli M:n, mutta en halua yläosien olevan kovin ihonmyötäisiä, mielummin väljiä. Yksi mekko taitaa olla mulla S, se on muutenkin tosi reilu malliltaan. Eli sanoisin, että riipuu mallista, ei varmaankaan yleisesti heillä ole mitenkään erityisen niukat koot. Toivottavasti sait tästä jotain selkoa 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *