Upea Samuji House

Hienoja uutisia: Samuji avasi tällä viikolla uuden liikkeen Erottajalle. Samuji House ei oikeastaan ole vain vaateliike, vaan ihanan kotoisa putiikin ja gallerian yhdistelmä. Esillä ja myynnissä on Samujin naisten-ja miestenvaatemalliston ja Samuji Koti-malliston tuotteita ja lisäksi huolella valittuja huonekaluja, valaisimia ja taideteoksia. Upea kaksikerroksinen avara tila on sisustettu todella kauniisti, taattuun Samuji-tyyliin. Kävin tutustumassa Samuji Houseen jo viime viikolla avajaisisa, mutta tänään täytyi palata takaisin vähän kuvaamaan ja tietenkin tsekkaamaan alennusmyynnit, FW15-mallisto myytiin -50% hintaan, vink vink.

Samuji House sijaitsee Erottajalla sisäpihalla, joten sinne ei ainakaan kovin helposti eksy vahingossa. Tänne kannattaa tehdä retki kyllä kauempaakin, sillä vaikkei olisikaan ostoaikeissa, niin pelkästään liikkeessä kiertely ja tavaroiden ihastelu on inspiroivaa. Samuji Housesta tulee itseasiassa mieleen ihana kodiksi sisustettu The Apartment by the Line-liike New Yorkin SoHossa – olen itse asiassa kuullut huhua, että Samuji olisi avaamassa liikkeen samoille huudeille tänä vuonna. Mielettömän hienoa, että saadaan suomalaista muotia ja muotoilua lisää maailmalle!

Samuji House
Erottajankatu 9 B, 00130 Helsinki

2 comments on Upea Samuji House

  1. Tila on odella upea, kävin itse katsastamassa sen vasta eilen, koska avajaiset olivat siskontyttöni 10v. synttäreiden kanssa päällekäin – niistä ei Emma-täti tietenkään voinut olla poissa. Upea tila tosiaan! Ja niin, se vaarallinen -50%…

    http://thewildethings.com

Comments are closed.