Balmuirin uusi aluevaltaus: luonnonkosmetiikkaa

balmuirin luonnonkosmetiikka

Balmuir on tunnettu ihanista asusteistaan ja kodin sisustustuotteistaan, mutta nyt brändi on laajentanut tuotevalikoimaansa luonnonkosmetikkaan. Mikä ilouutinen tällaiselle luonnonkosmetiikan ja suomalaisen kauniin suunnittelun ystävälle! Balmuirin luonnonkosmetiikan valikoimasta löytyy tällä hetkellä käsisaippua-ja voide yksinkertaisen kauniissa mustavalkoisissa purkeissa – käsittääkseni tulevaisuudessa tuotteita tulee lisää.

balmuirin luonnonkosmetiikkabalmuirin luonnonkosmetiikka

Sain testiin uutuussarjan forest käsisaippuan-ja voiteen, jotka pääsivät heti käyttöön ja kylpyhuonetta kaunistamaan. Vähän nolona täytyy myöntää, että käsisaippuan osalta olen aika usein mennyt siitä missä aita on matalin – vaikka muuten panostan kosmetiikkaan, on käsisaippuana saattanut paremman puutteessa olla mikä tahansa markettipurkki. Forest-käsivoiteessa ja saippuassa on ihanan mieto ja metsäinen tuoksu, joka tuo ripauksen ylellistä spa-fiilistä jopa minun minikylppääriini. Hieno uusi aluevaltaus Balmuirilta kaikenkaikkiaan!

balmuirin luonnonkosmetiikka

*Balmuirin luonnonkosmetiikkatuotteet saatu testiin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *