Karkauspäivä

Facebook kehottaa kertomaan kavereilleni, että tämä ylimääräinen päivä on hauska. Tänään se tuntuu kyllä ihan hauskalta, vaikka onkin maanantai ja töihinpaluupäivä. Aurinko paistaa, on energinen olo ja huomenna alkaa maaliskuu, joka tarkoittaa minulle jo kevättä. Vuoden pimein aika on taas voitettu, aika antaa valolle tilaa. Enää kaksi kuukautta, niin on jo toukokuu – ihan kohta!

Kinfolk home-kirjanen on inspiroinut viime aikoina ihan hirveästi sisustuksessa. Kaipaan lisää yksinkertaisuutta ja minimalismia ja samaan aikaan jotain rosoisuutta. Haluaisin lisää ehkä vanhoja huonekaluja – nillä ei välttämättä tarvisi olla tarinaa, riittäisi että ne luonteeltaan ja ulkonäöltään sopisivat minulle ja tähän kotiin. Nyt tuntuu jotenkin, että täällä on liikaa kaikkea uutta ja valkoista, vaikka varmaan suurin osa kalusteistamme on ostettu käytettynä. En kuitenkaan halua hankkia tänne mitään, ennen kuin vanhoista, ylimääräisistä tavaroista on luovuttu. Siinä voikin mennä vähän pidempään.

Related Post

2 comments on Karkauspäivä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *