Lumene True Mystic Volume

yhteistyössä Asennemedia ja Lumene

Myönnän olevani todella laiska ja aika huoleton meikkaaja. Arkiaamuisin voimat riittävät tavallisiin ihonhoitorutiineihin, hampaidenpesuun ja sellaiseen, mutta muu ehostus jää aika vähälle. Meikkipohja kuntoon, ehkä hiukan huulipunaa ja nopea ripsarin sipaisu, siinä se. Tällöin korostuu käytettävien tuotteiden laatu, koska mahdollisimman vähällä vaivalla pitäisi saada siisti lopputulos. Mikään ei ärsytä enemmän kuin paakut ripsissä tai huonosti levittyvä meikkivoide – siispä vaadin meikeiltäni paljon, ja vaikka yleensä suosin luonnonkosmetiikka, niin värikosmetiikan suhteen en ole vielä löytänyt tarpeeksi toimivia luonnonmukaisia vaihtoehtoja.

Ripsiväreissä markettimerkit eivät ole aina herättäneet luottamustani, mutta testiin saamani Lumenen uusi True Mystic Volume-mascara yllätti kyllä todella positiivisesti. Parilla nopealla vedolla sai jo varsin vaikuttavaa jälkeä aikaan ja lisää mystisyyttä katseeseen. Yksi kerros väriä antoi luonnollisen lopputuloksen, mutta superräpsyttimistä haaveileville tiedoksi, että vielä tuuheammat ripset saa sutimalla ripsen tyveen lisäkerroksia. Lisätietoa uutuusripsarista löytää Lumenen kampanjasivulta.

kuvat: Janita Autio

Related Post

6 comments on Lumene True Mystic Volume

  1. Suosittelen tutustumaan luonnonkosmetiikan puolelta Kjaer Weisiin. Oma simppeli arkimeikkini koostuu heidän tuotteistaan, toimivat mielestäni paremmin kuin synteettiset. Ovat arvokkaita, mutta kestävät pitkään ja pakkaukset ovat uudelleentäytettäviä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *