Testissä brunssiuutuus: Ravintola Bro

ravintola bro

Pääsin testaamaan tammikuussa avautuneen Ravintola Bron brunssia, joka katettiin eilen ensimmäistä kertaa. Seurana oli mitä parhain asennetyttöjen jengi – tunnit kuluivat ihan huomaamatta herkkujen äärellä rupatellen. Kiitos siis ihanat Henriikka, Ida, Aino, Ulla ja Noora & Noora!

Ravintola Bro löytyy Hilton Strand-hotellin yhteydestä Hakaniemestä. Hilton Strandin ulkoinen olemus on vähän karu eikä hotelliaamupala välttämättä kuulosta kovin houkuttelevalta, mutta tässä tapauksessa kannattaa ottaa riski ja käydä rohkeasti sisään. Sisällä on upea valoisa tila ja ihana tunnelma, sisustuksessa yhdistyy hauskasti vanhaa ja uutta. Yksityiskohtiin on panostettu: ihastutta herättivät niin paksut pellavaiset lautasliinat kuin kupariset ja puiset detaljit menussakin.

ravintola broravintola broravintola bro

Jännitin hiukan, että mahtaako brunssilta löytyä itselleni paljoakaan syötävää, kun en ollut edes ilmoittanut erityisruokavaliostani etukäteen. Huoli oli turha, Brossa myös eläinperäisiä ruokia välttelevä sai vatsansa täyteen. Green Market-pöydältä löytyi monenlaisia ihania salaatteja, paahdettuja kasviksia ja muun muassa erilaisia juureslastuja. Lämpimältä ruokapuolelta löytyi kasvissushia ja ihania rosmariiniperunoita, kahvin sai soijamaitoon ja jälkkäriksi tuoreita marjoja ja hedelmiä. Omaksi suosikikseni nousivat marokkolainen couscous ja neulapapu-merikorallisalaatti marinoitujen sienten ja taivaallisen hummuksen ohella.

Henkilökunta oli avualiasta, ruoka herkullista ja seura mitä loistavinta – voiko enempää siis toivoa? Jos jotain brunssisa voisi kehittää, niin itse olisin ilahtunut vaikkapa maidottomasta smoothiesta ja tarjolla olleen miniburgerin vegeversiosta. Joku suklainen kakku olisi kruunannut kokonaisuuden, mutta toisaalta ilman tuhtia jälkkäriä olo oli hyvin kevyt brunssilta lähtiessä, vaikka ruokaa tulikin syötyä pari lautasellista. Suosittelen Ravintola Bro:ta lämpimästi uusia brunssituulia etsiville herkkusuille!

ravintola broravintola broravintola bro

Kuvat Sami Jämsen

Ravintola Bro tarjosi brunssin.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *