Kauneushoitola Hilla kaksi vuotta – haluatko mukaan juhlimaan?

Vuosi sitten pääsin ensimmäistä kertaa Kauneushoitola Hillan hoitoon ja tutustuin sky-kosmetologi Minnaan, Hillan perustajaan. Nyt olen ollut lähes vuoden päivät varsin tyytyväinen Minnan asiakas ja löytänyt hänen avullaan iholleni loistavasti sopivan sarjan, Ekopharma professionalin. Muitakin merkkejä kyllä löytyy kylppärin kaapista, mutta ekopharmat ovat pääosassa – vaikka purkit eivät muotoilultaan juurikaan miellytä silmääni, niin tuotteet ovat oikeasti  toimivia ja taustalla on selkeästi aitoa ymmärrystä ihon hoidosta ja tarpeista.

Nyt huhtikuussa tuli täyteen kaksi vuotta Kauneushoitola Hillan perustamisesta, ja jo alkuvuodesta aloimme Minnan kanssa miettiä, mikä olisi sopiva tapa juhlistaa synttäreitä. Syntyi ajatus keväisestä brunssista: aamupäivä hyvässä seurassa, herkullisen ruuan, juoman ja kakkujen kera, mikäs sen parempaa? Teemana olisi tietenkin suomalainen laadukas luonnonkosmetiikka ja ihon hyvinvointi, mukana juttelemassa tietenkin Minna itse, Oi mutsi mutsi-blogin Elsa, muutamia bloggaajaystäviämme ja ehkä joku teistä?


Mukaan luonnonkosmetiikkabrunssille?

Jos olet vapaana 7.5. puolenpäivän aikoihin ja olet kiinnostunut luonnonkosmetiikasta, niin ehkä haluaisit osallistua pienelle brunssillemme? Brunssi järjestetään kotonani ja vastaan itse ruokatarjoiluista, joten tarjolla on ainakin vegaanisia ja pääosin myös gluteenittomia ruokia ja juomia. Osallistujat pääsevät myös tutustumaan ainakin Ekopharman tuotteisiin ja suomalaista laatukosmetiikkaa löytyy varmasti myös kotiinviemisiksi.

Saan kutsua mukaan yhden lukijoista, joten jos halukkaita on enemmän, niin voittaja valitaan arpomalla. Osallistu jättämällä kommenttisi tähän postaukseen viimeistään 2.5. sähköpostiosoitteen kera – ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti ja annan samalla tarkemmat aika-ja paikkatiedot.

Related Post

10 comments on Kauneushoitola Hilla kaksi vuotta – haluatko mukaan juhlimaan?

  1. Oi vitsi olisi ihana päästä juhlistamaan Hillan synttäreitä! Itsekin pian vuoden ollut asiakkaana eikä voi kuin kehua!

  2. Upeaa olisi päästä mukaan! Blogissasi on niin kauniita ja esteettisiä kuvia, ihana tunnelma. Ja luonnontuotekosmetiikkaan olen pikku hiljaa siirtynyt, joten tapahtuma kuulostaisi erinomaiselta!

  3. Kiitos kaikille osallistuneille, tällä kertaa voittajaksi arpoutui nimimerkki Tuovi. Aurinkoisin terveisin, Minna Hillasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *